onsdag 6 februari 2008

Dockskåpet!

Tänkte visa vad vi gav våra tre töser i julklapp! Jag var som jag brukar på Loppis! där fick jag syn på ett gulnat trist skåp. Det lyste potential som ett hus för flickornas Barbie dockor! Har funnits på deras önskelista ett tag för att vara mer exact några år. Mor och far i huset har liksom inte orkat ta tag i projektet. Men nu blev det av, skåpet fick förståss gubben transportera hem med min hjälp förståss!
Väl på plats i hallen tjatade jag till mig fönster på gavlarna "svanhalsar" ska det va! hm.. okay då men det här blir inte lätt mummlade gubben mi... Sagt och gjort får man bara igång honom så går det av sig själv........ för när han väl gjort sidorna klar så undrade han om vi inte skulle ta och göra fönster på dörrarna också och en dörr! Jo visst mycket gärnaa... Jag var ju glad för gavelfönsterna allt annat var ju ett stort plus.
Så här charmigt blev det! det som saknas är gardiner och någon trevlig belysning i dom små rummen.
Välkommen in! huset består av två rum,kök,badrum och ett dressingroom....... alla rum har lackat trägolv. Under huset står bilarna parkerad i carporten.......
Ett sånt här hus var en dröm som jag själv hade som liten....
Ha det bra!
Marina

4 kommentarer:

latara sa...

Jag har inte varit in på din blogg på några dagar och har tittat på dina senaste inlägg *gillar*

Ert sovrum är helt ljuvligt och här har du en till som är svag för vitt pressglas *räcker upp handen* Men något som verkligen fick mig att tappa hakan är ert fantastiska Barbie-hus - det är så LÄCKERT!

Vår äldsta tjej börjar tröttna lite på sina dockor och vår minsting skulle kanske inte acceptera att väggarna går att öppna och stänga, men ett sådant dockskåp skulle jag kunna tänka mig att ha för MIN skull :-)

Kram!

Karin

Änglahem sa...

Vilket Barbie hus!!! Vilken toppenidé!
Bara man får igång dom där karlarna så kan det ske en hel del...

Kramar
Ulrika

Maria / Frøken Fryd sa...

Herregud hvor er det fint !!!!

Jeg er helt målløs, det er bare så flot lavet og tilforsiggjort - jeg tror jeg er forelsket, jeg vil også ha sådan et dukkehus :)

Stor applus til dig og din mand.

Klem Maria

Mamma Millan sa...

Helt undderbart!!!Älskar ju dock skåp..o tillverkat ngr egna!!Din dotter måste va överlyclig!!!

Välommen in till mig o kika på dotterns prinsess rum...hon har ett barbieskåp...gammalt fr gammel mormor där!!

trevlig helg!!