lördag 2 februari 2008

Idag visar jag vårt sovrum!

Här har vi tapetserat med vår favorittapet Nyckelviken. Sängen är bäddad i vitt! vitt virkat överkast,örngott och påslakan med monogram och spetsar. Har även blandat in svarta örngott ifrån Ralph Lauren som kontrast till det ljusa.
Här på hylla över sängen står ett av dom två träkrusen som jag fyndade på Loppis och förståss målat vit. Jag har dekorerat den med ett halssmycke med flera kedjor och ett hjärta.

En fläkt har smygit sig in! inte så snyggt men väldigt behagligt en varm sommarnatt. Har målat vingarna vita för att inte störa den annars så ljusa och lättsamma inredningen.


Gardinerna har jag sytt själv i vitt & skirt lintyg. Jag älskar lintyg! det finns så mycke liv i det materialet, dessutom passar det till allt. Ni har väll besökt Växbolin i hälsingland. Där har ni ett semesternöje i Sommar! Ska nog ta och göra ett reportage om Växbo....
På garderobsdörren hänger Magdas lilla finklänning, den är så fin att den fått hänga framme som prydnad. Den är brun med svarta prickar och en nätt liten underkjol i tyll... sött värre!
Skötbordet har vi målat vitt för att smälta in med övriga möbler. Över skötbordet sitter en gustaviansk rosettspegel.
Då har ni fått se vårt sovrum! Nu ska jag ladda upp med godis och snacks till Barnen och gubben ! sen blir det att bänka sig framför TVn och Harry Potter Spännade......
Trevlig Kväll/Marina


3 kommentarer:

Änglahem sa...

Marinaaa...så fint det är!!
Virkat sängöverkast!!! Skåpet som är så fint och den vackra gamla lampan ovanpå!! Högt i tak och golvlisterna, fast så heter det kanske inte när de är så höga, men ack så fina! t om med skötbordet har du lyckats få till så man riktar suktar efter det...men nej tack inga fler små småttingar.

Hoppas att filmen var bra och godiset riktigt gott!!

Ha skön söndag!
Kram
Ulrika

Handplockat sa...

Men vilka fina ord hos mej
då brukar su alltså kika in då och då hos mej låter det som
kul
så fint Ni har det
nu måste jag kika lite till på din blogg

kramelikram

En Doft Av Danmark sa...

Vilken ljuvlig blogg du har. Hit kommer jag gärna igen!

Kram
Dorthe