tisdag 19 februari 2008

Köket i vår rumsuthyrning!

Här visar jag köket i vår rumsuthyrning! här valde vi engelskt rött mycke rött! vi tyckte då att det skulle vara mycket färg!! Tapeten som vi använt är ifrån Duros gammelsvenska kollektion, den heter Gysinge. Tycker den är finare i verkligheten en på mina bilder. Ser att det är svårt att ta bra bilder i ett rum med mycke färg och massor med ljus ifrån fönstren. Den gör sig inte så bra på mina bilder. Jag är varken den bästa fotografen eller har den bästa kameran! Kan ju vara en förklaring..... Vi har använt gamla skåpstommar som vi byggt det här köket med, ovanför skåpet löper en hylla med diverse kopparsaker,flaskor,någon våg mm. För att få till en hemtrevnad. Ser mest stökigt ut på bilderna som jag fotat, dom tog jag inte med.... Ska ta några nya detaljbilder och visa er senare... Även i det här köket har vi satt pärlspont för att få till den lantliga känslan...I den här delen av rummet har vi en Tv-hörna för våra gäster att slå sig ner i. Som bord har vi en gammal kista som är härligt sliten. Fotöljen som står till höger är en öronlappsfotölj som jag ska försöka mig på att sy ett överdrag till.... i rålinne tror jag! Har en till lika öronlapp som ska få flytta in med linneklädsel... oj jag har en del att sy!
Köket har tre stora höga fönster med linne gardiner som sitter en bit upp på fönstret och en liten kappa upptill. Som belysning har vi skomakarlampor. Det ger en ombonad känsla och ett bra insynskydd.....

Nä nu är det kväller för min del...
Ha det bra.
Kram Marina

4 kommentarer:

me and alice sa...

Oj, vad fint!
Där skulle jag gärna hyra in mig!!!
Ni måste ha ett enormt stort hus. Så fint!
Vad fin din skolplansch är. Håller med dig. Det var mycket att se på den.
Kramisar från Susanne
ps. Hur hyr ni ut? Är det veckovis?

milly Garden sa...

Hej Susanne,
Vi hyr ut per dygn,vecka och längre tid.... vi har mest veckopendlare under vintern och mer turister under sommrarna!
Det är lite olika från år till år.....Ja vi har ett stort hus med massor av renoveringsprojekt....
Kramis Marina

Marie sa...

Hej Marina!
Tack för din kommentar hos mig! Kände igen mig precis i din kommentar, många av våra vänner bara skakade på huvudet när de insåg vilket jobb vi tänkte lägga ner på huset. Vet heller inte hur många gånger vi har fått frågan varför vi inte valde att bygga ett nytt hus istället för att renovera ett gammalt!

Vad mysigt och fint det ser ut, där hade man ju gärna kunnat tänkt sig att spendera några semesterdagar!

Ha en trevlig kväll!
Kram Marie

MiaMaria sa...

Ser så himla mysigt ut!

Sov så gott!
Miamaria