fredag 15 februari 2008

Skolplansch och ILSEstövlar!

Tack Marja och alla ni andra för dom fina hjärtans hälsningarna!

Jag blev så glad när jag hittade det här trevliga meddelandet på bloggen Home from heart !

Will You be My Valentine
Lynn, Anne, Linda, Lotta, Ulrika, Kamomilla, Fröken M,
Jonna, Magi, Riitta, Jaana, Regina, Hannis, Petra, Millan,
Milly Garden, Hulda, Jorunn, Kelly, Becca, Deb and everybody else
Happy Valentine's Day!
Onnellista Ystävänpäivää!
Lycklig Alla Hjärtans Dag!
Here in Finland we celebrate Friendship Day, in Sweden it is called the Day of All Hearts. Either way, today is the day when I wish to send a huge big hug to all of you, my dear, dear blogland friends! Thank you for taking an interest in my home and crafts, for the eye candy and inspiration provided by your own blogs, for your lovely comments and messages, for the general atmosphere of acceptance, encouragement and kindness. You are special!

Titta in hos Marja Kristiina i bloggen Home from heart.........

Tänkte visa er en fin skolplansch! den är så fin med alla dessa detaljer. Man får aldrig nog av att titta på den, man upptäcker hela tiden nya små djur,blommor och andra detaljer. Blev inspirerad av Me and Alice Susanne att visa den efter att besökt hennes blogg där hon visar skolplanscher hon fyndat igår på en trevlig skolträff med sina barn.





Här är mitt senaste inköp! nu är jag less på blöta fötter! ena dagen kallt och halt så att man nästa slår i hjäl sig! nästa dag fullkommligt rinner det vatten efter vägarna. Har införskaffat mig dessa snygga-praktiska "gummi"stövlar med riktig sula för att inte halka på is och hålla vattnet borta ifrån mina fötter! som ni redan vet har jag en liten tös, hon sover som bäst i vagnen och jag älskar att promenera! Vi går och hämtar syrrorna i skolan varje eftermiddag!
Nu ska jag dra på mig stövlarna och ut i solskenet!
Trevlig Helg
Kram Marina

9 kommentarer:

Milly Axling sa...

Men nu blir du inte blöt om fötterna gumman. Snygga var dom också.
Ha en bra dag kram mamma.

Maria sa...

Gummistøvler er enhver forældres "must" !
Så kan man enten gå tur med vognen, eller senere traske i skov og strand - og ikke mindst jakte småtten når hun stikker af ud i vandet, ha ha (har selv prøvet det).

Ha en herlig fredag !

Klem Maria

Änglahem sa...

Visst är det härligt med gummistövlar?! Jag har själv fått lite noja på fina gstövlar, och dina ser väldigt snygga och praktiska ut! Tänk att det fanns en tid, iaf i mitt fall, när man bara VÄGRADE att ha gstövlar hur illa vädret än var?! Jösses vad det var töntigt...

Vad fin skolplanchen ser ut!!

Ha en super helg!

Kramar
Ulrika

Skatan sa...

Hej!

Så kul att hitta hit till din inspirerande och charmiga blogg : )

Vi ses igen!

/Okänd skata

MiaMaria sa...

Vilket bra köp och så himla snygga dessutom....skulle behöva ett par själv hade ett par svarta med vita prickar men dom blev förstörda..

Há nu en skön lördag!
Miamaria

Hanna sa...

Sätter nästan drickan i halsen här...vilket matrum...wow...så himla fint. Skulle nog glömma att äta om jag satt där.
Jättefin skolplanch.
Ha de gott
kram

Solsjö - Under en vind sa...

Vilka snygga stövlar!!!! Det är etrt msåte med bra gummistövlar, de regnar ju var och varannan dag tycker jag! På semestern i somras köpte jag ett nytt regnställ, sambon muttrade pga den alldeles för dyra prislappen, MEN de har verkligen betalt sig! Jag har använt dem jättemycket!

Nu har vi precis kommit hem från doktorn, deras feber och förkylningar är envisa...men det är som vanligt virus! Sonen däremot har krupp okcså så han har inhalerat för fria luftgångar. Skönt att det finns hjälp! Nu ska jag fortsätta måla i dotterns rum....

Ha en fortsatt skön söndag! Kram!

Karin i Villa Grå sa...

Enkla men riktigt snygga gummistövlar med snörning hela vägen *gillar* Här har frun i huset också gått blöt om fötterna. Inte smart att gå utan stövlar när man bor på landet och det dessutom regnar *inser*

Som av en händelse visar jag också bild på just gummistövlar i mitt inlägg - hur komiskt är inte det?

Kram!

Karin

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Perfekta i detta skit vädret!!snygga dessutom!!
Kram♥Millan