måndag 25 februari 2008

Välkommen in i Mathildes Rum!

Idag visar vi Mathildes rum, Nystädat försåss! Det kan mamma intyga att det inte alltid är...
Här har vi gammla charmiga möbler! sängen har vi fyndat på loppis för några hundringar, brun och flagnad med trasiga krussiduller på huvudgavlen. Men dom tog vi bort. Nu är den enklare och mycket finare tycker vi...... Nattbordet även det ett "loppisfynd" som vi målat och chabbat färståss! Vi Ska sätta upp en skir sänghimmel så småningom...... det har mamma lovat mig! Ni skulle bara se min syrras säng!!
Här har vi en gustaviansk guldspegel som råkat ut för mammas pensel... Nallen på stolen är min Pappas den hade han när han var liten.... den har fått små trosor med rosor på sig.......
Sagosoffan ska så småningom få ett överdrag som är tvättbart det tycker mamma vore bra!! här sitter vi och mumsar godis och tittar på film......
En gammal skolbänk kan vara bra att ha i leken! På väggen över skolbänken har vi satt upp en gardinstång med en rulle ritpapper på. Bara att rulla av en bit och sätta igång att skapa...


Vad sägs om Jordgubbar och saft.... Tänk så härligt det ska bli med Sommar! Då ska vi göra ett jordgubbsland....



En till bild..... Och en till bild....

En knoppbräda med allt en prinsessa behöver! Knoppbrädor kan man aldrig få för många av! det får bli nått för mamma att inhandla på gårdsauktioner i Sommar... Då har ni fått se ännu ett rum i vårt stora hus.
Ha det bra!
Kram Mathilde och Marina.


12 kommentarer:

Solsjö - Under en vind sa...

Det är som ur en saga...allldeles alldeles UNDERBART!!!! Kram och en skön kväll!

Maria sa...

oii, hvor er her fint, lyst, og venligt.
Flotte flotte FLOTTE møbler, og indretning. Kan specielt godt li... hmmm.. det hele :)

Klem Maria

me and alice sa...

Hej Marina!
Oj, ett sånt vackert litet prinsess rum!
Där måste hon vara överlycklig. Sängen blev så fin. Så gulligt med soffan och det fina bordet, och det, och det, osv...... Ja allt!
Ni har ett sånt vackert hus!
kram Susanne

Änglahem sa...

Åååhh....vilket fint prinsessrum!!! Med alla tillbehör som behövs, jordgubbar och saft är ju aldrig fel, smarrigt!!

Ni har verkligen ett charmigt och vackert hus!!

Kram
Ulrika

Lotta sa...

Vilket underbart sött rum din dotter har. Hon måste känna sig som en liten prinsessa i det rummet. Tack för titten. Kram Lotta

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Tack för rara om om Sessan!

Men så underbart din sessa har det då!! Helt sagolik ju...fantastiskt!!Vilken lycklig sees du har!! Ja hela ert hus är vackert, marsalsrummt...wooow!!!
Ha en härlig dag!!
♥Kram Ia & Millan♥

Kristin sa...

Hej - vilket fint rum du har Mathilde!!!! Jag förstår att du trivs!

Marina; det var verkligen underbart att ni delade med er av detta. Fick mängder med inspiration för framtidens inredning av flickrum till vår M.

Kram från Kristin

Hanna i Det stora grå huset sa...

Hallå Marina!

Vilket alldeles underbart flickrum du visar! Det ger inspiration till max, precis vad jag behöver efter veckor med förkylningar!
En skolbänk vill jag också ha till min dotter (ratade en gammal på loppis för 100kr-ångrar mig så). Och det där med pappersrullen var ju en suverän idé tycker jag!

Sååå fint!

Ha det gott!
Kram Hanna

P.s I ditt förra inlägg skrev du om det där med att shabba möblerna... Jag ska erkänna att jag inte gjort det med något mer än en ljusstake... Är lite feg, och så tycker jag inte att det passar på exakt alla möbler heller.... Men det är ju jag det. Nu blir jag väl utfryst av alla shabbare antar jag... ;-)

sissabo sa...

Hej på dig. Har hittat in till dig för första gången. Huvvaligen vad du har det fint! Rummet är ju perfekt för en liten sessa, där sover hon nog gott om kvällarna kan jag tro!
Ha det gott/Jessica

Hulda sa...

Hei! Fant deg inne hos Marie, Vita Ranunkler. Så lekker blogg du har! Masse fint å se på, jeg er veldig opptatt av interiør selv, så dette var midt i blinken for meg. ;)

Tove sa...

Så nydlige jente rom, så lyst og delikat, og med flotte møbler. Heldige Mathilde:)

klem

Marie sa...

Vilket helt underbart rum, så många vackra möbler och detaljer! Massor av inspiration, tack!

Trevlig kväll!
Kram Marie