söndag 2 mars 2008

Frieri och smått och gott!

Då var det söndag igen! sportlovet är till enda....och barnen ska till skolan imorgon. Vårt lov har varit händelserikt. Vi har åkt utförs,varit på äventyrsbad,grillat korv i det fria och besökt karamellfabriken, som gör dom farligt goda Bravo kolorna....jag har tuggat så att jag fått träningsvärk i käkarna. Lyckligtvis inga oplanerade tandläkarbesök....som tur är!Den här gammla Vishy vatten flaskan har jag nyligen fyndat! den är charmig och rolig att ha! Telefonnr till bryggeriet är 23 ! kan inte vara många som hade telefon på den tiden! Den här soppterinen har jag också fyndat under veckan.... 40 rikstaler..
Har något att erkänna! Jag har Friat... på självaste skottdagen. Den enda dagen på 4 -år som är giltig för oss kvinnfolk att fria.... Släkten har tjatat läänge..Mamma,svärmor mormor.... ja alla att vi ska slå till! Vi har liksom inte prioriterat det....men nu får vi ta oss i kragen.... det är ju såå svårt att bestämma hur,var,när och vilka ska bjudas mm,mm,mm. Stort eller litet....ja ni vet! men nu finns ingen återvändo....

Kram alla Bloggisar
Marina

10 kommentarer:

Marja Kristiina sa...

Hej Marina! Gud vad jag älskar din soppterrin - så himla vacker!

Under en vind sa...

Grattis, va kul att det nu ska bli man och fru!!!!
Jag lät bli, så lätt ska mannen inte komma undan...fniss....Sanningen är att mannen vill ha kyrkbröllop men jag vill ha enklast möjliga....det enda vi är överens om är vem vi vill gifta oss med.....så det dröjer nog!

Din soppterrin är ljuvlig!!! Å så billig!

Ha det gott, kramis!

latara sa...

Nämen, ska det bli bröllop? Vad KUL, grattis! :-)

Kram!

Karin

HannaH i Det stora grå huset sa...

Grattis till frieriet eller vad man nu säger till den som friade.... Vad kul, då får vi kanske se bröllopsbilder på bloggen snart?!

Jag tycker att 40kr var ett skamligt pris för en så vacker terrin! Men jag förstår om du jublade! Själv så är jag bara liiite sotis liksom....

Önskar dig en fin vecka!
Kram Hanna

Änglahem sa...

GRATTIS! förstår att du fick ja!
Spännande....!

Vilken fin soppterrin för nästan ingenting!!

Ha en skön start på veckan!
Kram
Ulrika

Anonym sa...

Oj oj vilken nyhet jag fick fram på småtimmarna då. Jösses va det var kul att det äntligen blir av grattis till er båda. Nu behöver jag inte tjata mer det blir bra med det nya efternamnet på hela familjen.
Fina fynd har du gjort också ser jag kommer och inspekterar nån dag.
kram från mamma Milly

Maria / Frøken Fryd sa...

Tillykke :)
Og fine fund du har gjort dig - specielt flasken der var jo helt fantastisk.

Klem Maria

Anonym sa...

Grattis Marina!!!!!!!!!! Äntligen säger jag åxå som tjatat på er, fniss. Vackert par o vackra barn, ska bli så kul o se er.
Lycka till & Kram
LjusneLotta

Tove sa...

GRATULERER! Så morsomt at dere skal gifte dere. Jeg og P giftet oss i sommer. Jeg har aldri hatt lyst til å gifte meg, men når jeg ble spurt, så var det faktisk en kjempekoslig prosess med planlegging og selve dagen. Vi giftet oss 7.7.07, og jeg må si vi hadde en flott sommer. Selv om vi har vært sammen i over 8 år, så fikk vi liksom "ny giv" av bryllup og forberedelser:) Så bare gled deg:D

Og se innom bloggen min hvis du får tid:)

klem

Evami sa...

Gratulerer så masse med det kommende bryllupet...
Det blir vel spennende vil jeg tro:)

fin blogg du har,kommer nok til å titte innom deg igjen:)

Hilsen Eva