tisdag 4 mars 2008

Nya Skålar har flyttat in i vårt kök!

Här har det fyndats skålar idag, på vår vanliga loppis runda! Vi har ett loppis som heter Mias Loppis! ett mecka för oss loppis sugna.... hennes buisness går ut på att man får lämna dit saker, hon prissätter och tar halva slanten och säljaren får den andra hälften..... Jag som kund är den största vinnaren... för allt är tokbilligt!! och då menar jag tokbilligt!!! 70kr för alla tre.
Här är fler fynd! den vänstra skålen är fransk den betalade jag 10kr för och den högra suffleskålen är en Arabia för hela 15kr. Jag som många av er andra bloggare gillar vitt porslin i olika vita nyanser. Sockertoppen är gammal, den har jag fått av min svärfar.... den har fått en rosett av ett vitt sidenband. Två små kakformar har fått bli ljuslycktor till mina värmeljus. Dom kan man hitta på loppisar för några kronor. Ett bra inredningtipps! och dekorativt tycker jag.....

Den här hyllan hänger över vår köksö. Den kommer ifrån Ikea, vi har målat den i samma kulör som köket är målat med. Här sammlar jag olika vita kannor och skålar i porslin. Tycker det ger köket mer hemtrevnad och en lantlig känsla. Den udda prylen till höger är en gräddcyffon, den är verkligen bra att ha när man vill ha grädde till hands till kladdkakor och pajer.... särkilt en varm sommardag i trädgården eller på utflykten.... oh vad jag längtar efter sommar!

7 kommentarer:

Under en vind sa...

Vad mycket fint vitt porslin du har! Kramis och gonatt!

me and alice sa...

Åh, du tycker om precis samma saker som jag!!!Hi, hi, hi...
Jättefina!
kram /Susanne

MiaMaria sa...

Underbara vita porslinssaker!
Miamaria

LantlivsAnette sa...

Åhh vad mycket fint du har fyndat !
Du..jag har inte haft ork att svara på frågor, jag är så himla sjuk..värsta influensan..hoppas att du förstår..så den vita quilten tror jag kostar 589:- , jag är ju hemma nu o kan inte kolla det men joo, jag tror nog det är rätt pris.
Kram Anette

Änglahem sa...

Låter verkligen som en toppenloppis det där!! Så mycket fint vitt porslin du har!!

Kram
Ulrika

White Season sa...

Underbara saker du har hittat, jag blir så avundsjuk på alla som har så bra loppisar, jag har inget sånt häromkring... Så himla kul, när man gör klipp. Kram kram Malin

Evami sa...

Man får jo lyst til å gå på loppis nåe en ser alle de funnene du gjør.. Så mye fint og lekkert:)

Evami