onsdag 25 juni 2008

Spröjsfönster och målning!

Jag har kikat runt en del efter gamla fönster.... Tycker det är så fint med gamla spröjsade fönster som skåp eller i väggar mellan rum" man kan använda dom till mycket! Det ger en speciell atmosfär som jag så fint brukar säga när jag försöker sälja in mina braiga ideer till gubben här hemma! Han är ju den som får den stora äran att genomföra!! Sex stycken sånna här fönster har jag lyckats få tag på! Min tanke är nu att vi sent i höst eller i vinter ska bygga ett platsbyggt skåp i Matrumet....där vi ska förvara olika sorters glas,karaffer och skålar. Hoppas det blir klart till Jul! Vore välldans snyggt att få dekorera med kransar hängandes röda band!
Jag har tänkt mig ett skåp i den här stilen....gillar att det är så stilrent. Tänker mig vårt skåp betydligt högre och med något djupare underdel en överdelen. Den här fina bilden har jag lånat ifrån butiken Atelier September i Köpenhamn.
Vardagsrumet har blivit måleriverkstad!! Det har varit så blåsigt hos oss dom senaste dagarna.... så jag har passat på att måla en skrälldus med grejer! Ska fixa och göra det lite mysigare i ett av våra gästrum! Ni ska få se när det är klart!

Ha det gott!
Kram Marina

12 kommentarer:

Ullis/Leva på landet sa...

Jättefint skåp. Ni kommer säkert att gå till det bra med alla fönster. Ska bli spännande hur det blir. Nu målas det för fullt ser jag. Det är ju passande jobb när det inte är något höjdarväder.

Ha det bra! Kram Ullis

Maria / Frøken Fryd sa...

Jeg er helt sikker på at det skab kommer til at blive såååå fint. Det er jo utrolig fine vinduer du har fået fat i. Og din mand er flink om han kan bygge et skab i den stil. Lækkert, jer kan også se det for mig pyntet til jul. (hi hi, sjovt at tænke på jul, når det er sommer. Men sådan er det vel at være indretningsgal, hi hi).

Glæder mig til at se gæsteværelset, ser lovende ud.

Klem Maria

Kristin sa...

Vilka jättefina fönster du har hittat, de kommer bli kanon till ett vitrinskåp! Det är ju perfekt, då kan ni bygga exakt så stort som ni vill och anpassa måtten efter platsen där skåpet ska stå.

Snygga möbler som fått sig en omgång vit färg, jag väntar på att få se dem instoppade i någon trevlig miljö någonstans i ert hus! :-)

Kram
Kristin

My Lovely Things sa...

Hej!
åh vilka fina fönster du har fått tag på..

jag har ox haft den iden att bygga platsbyggda skåp..har bara inte hittat fönstren..

så fina saker du målar..

ha det så gott..
kram anna

Marja Kristiina sa...

Hej Marina, och sorry, det har varit länge sen jag skrev senast.

Vad flitigt och duktigt med all målningen!! Skåpet du visade är kanonfint, vilken inspirationsbild! Ditt vitrinskåp ska bli lika fint, det vet jag.

Trevligt fortsättning på helgen!

Grindelunda sa...

Vad spännande det ser ut i ert vardagsrum ;)
Många vackra ting som kommer att pryda sin plats.

Projektet med skåpet låter också intressant.
Ha en skön helg.
Kram Gunilla.

En inredoholic sa...

Så underbart vackert!!

Hoppas du får en fin start på veckan! Kram Jannice

Under en vind sa...

Hoppas att allt är bra!

Det finns en award till dig på sagans solsjö...Kramis!

MiaMaria sa...

Hej Marina!

Vilket härligt skåp!

Jag drömmer också om att göra ett eget skåp av fönster men ibland så behövs maken och då kan de gå lite trögt.....jag väntar....

Och jag har också använt vardagsrummet som måleriverkstad och förstört parkettgolvet
...kanske jag kan få nytt för det är inte speciellt vackert.

Fina saker du målar!

Ha´nu det så gott denna vecka!
MiaMaria

Anonym sa...

Ja vad fint det är med gmla fönster. Göra skåp av dem verkar ju som en perfekt idé med en händlig man i huset.

Vi har gjort speglar av en del fönster

Hoppas det kommer mycket sol nu

Kram Lena

In my house sa...

Hej...

Åååå, skåpet kommer att bli jättefint... Älskar oxå fönster i mängder på alla sätt och vis..

Kram j

sexy sa...

情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,A片,A片,情色,A片,A片,情色,A片,A片,情趣用品,A片,情趣用品,A片,情趣用品,a片,情趣用品A片,A片,AV女優,色情,成人,做愛,情色,AIO,視訊聊天室,SEX,聊天室,自拍,AV,情色,成人,情色,aio,sex,成人,情色免費A片,美女視訊,情色交友,免費AV,色情網站,辣妹視訊,美女交友,色情影片,成人影片,成人網站,H漫,18成人,成人圖片,成人漫畫,情色網,日本A片,免費A片下載,性愛情色文學,色情A片,A片下載,色情遊戲,色情影片,色情聊天室,情色電影,免費視訊,免費視訊聊天,免費視訊聊天室,一葉情貼圖片區,情色視訊,免費成人影片,視訊交友,視訊聊天,言情小說,愛情小說,AV片,A漫,AVDVD,情色論壇,視訊美女,AV成人網,成人交友,成人電影,成人貼圖,成人小說,成人文章,成人圖片區,成人遊戲,愛情公寓,情色貼圖,色情小說,情色小說,成人論壇免費A片,AV女優,美女視訊,情色交友,色情網站,免費AV,辣妹視訊,美女交友,色情影片,成人網站,H漫,18成人,成人圖片,成人漫畫,成人影片,情色網A片,A片,A片下載,做愛,成人電影,.18成人,日本A片,情色小說,情色電影,成人影城,自拍,情色論壇,成人論壇,情色貼圖,情色,免費A片,成人,成人網站,成人圖片,AV女優,成人光碟,色情,色情影片,免費A片下載,SEX,AV,色情網站,本土自拍,性愛,成人影片,情色文學,成人文章,成人圖片區,成人貼圖