söndag 20 juli 2008

ÖsterrikeTänk så fort tiden går! Snart har vi varit hela två veckor i Österrike! Tiden går så himmla fort när man har trevligt! Kolla in den här bilden ifrån flygresan hit!

Här är vi på plats hos Släkten i deras fantastiska hus ifrån 700-talet kan ni förstå 700-talet!! "Inte jag i varje fall!! ... men tittar man på arkitekturen och dessa fantastiska innerväggar som är 1m tjocka förstår man att det är ett gammalt hus vi befinner oss i.... Helt underbart vilket historiskt arv dom förvaltar. Och vi har fömånen att få hälsa på och andas kulturarv från 700-talet.....Jösses så priviligerad jag känner mig!!!

Här är vi på deras mysiga innergård som vetter in mot berget i Stein som staden heter. Trädgården har olika etage med stenläggningar och gräs och massor av fina gröna växter,rosor vindruvor och fikonträd förståss...gissa om barnen gillar den lummiga trädgården? Följ med upp...
Här brukar dom sitta ner och titta ut över staden med en kall god öl eller varför inte med ett glas vin från dom egna vingårdarna! Opps sitter det redan någon här?
Kolla in utsikten! inte helt fel kan jag lova...här vimmlar det av vackra hus byggda i den gamla stenstaden....bland trånga kullerstensgator.... Jag har massor med bilder att visa er men datorn vill inte riktigt gå min väg!!! Kom igen i morgon så ska ni få se mer!

Ha det så gott!!

Kram Marina

4 kommentarer:

Ullis/Leva på landet sa...

Vilka härliga bilder. Förstår att ni trivs. Underbar trädgård. Ska bli kul att se mer.

Kram Ullis

Anonym sa...

Men ååååååååååå vilket ställe!!! Var det inte en vingård??? Hur mkt har ni provsmakat, fniss.
Kram LjusneLotta

Maria / Frøken Fryd sa...

Tiden går hurtigt når man har det herligt. Og det kan jeg se i har haft :-)

Klem Maria.

Kristin sa...

Vilka helt otroliga vyer! Och tanken svindlar... ett 1300 år gammalt hus. Här hos oss är man ju lite "mallig" om man har ett hus från 1700-talet och då är det ju 1000 år yngre än det ni besöker...! Jisses! Vår gårds namn finns belagt i husförhörslängder sedan slutet av 1600-talet (dock är det inte samma hus då som nu) och det tycker vi är en lång tid! *fniss*

Hoppas ni har det bra och så hörs vi igen när ni är hemma! :-)

/Kristin