tisdag 5 augusti 2008

Loppisfynd ifrån Österrike!

Tänkte att jag ska visa er några av mina loppisfynd som vi gjorde på vår semester i Österrike. Tycker att det var smidigt och skönt att flyga men hade gärna haft bil med släp...i varje fall när man besökte loppisar och auktionsverk! Snacka om att det finns massor med fina saker som passar oss Bloggare i smaken!!
Dom här fina kopparna med fat fyndade jag för ynka 1,40 euro st. Dom är vita utanpå och har som ni ser olika mönster i guld innuti.
I present med hem fick jag Ekologiskt Ängel-Te som dofftar ljuvligt, till det bjuds biscottis....mums så gott! Ljusstaken i glas fick jag med i en låda som jag ropade in på auktion i sommar....den gör sig fint på brickan.
Jag köpte även udda slipade glas......i alla dess former. Tycker att det kan vara fint att duka med olika glas.... tycker att det ger mera liv åt dukningen. Så nu samlar jag för mitt framtida vitrinskåp...
Gissa om jag blev glad när jag fick tag på en sånn här!!! Och i klart glas dessutom.. "Syffon" har stått på min önskelista ett bra tag....man ser dom ju lite här och var...Det blev närmare bestämt tre med hem i resväskan......och vem grymtade? Jo, min käre Gubbe som klagade över att han fick med sig färre antal vinflaskor på bekostnad av mina syffoner!!! Fniss,

Den här köpte jag på Loppis igår för 45kr........Gillar att den är så stilren.

Ha det bra!
Kramis Marina

11 kommentarer:

Änglahem sa...

Vilken fantastisk semester ni verkar haft!!! Och en tackar för att du delar med dig av alla vackra kort därnerifrån!! Gú så vackert det ser ut!!! Skulle vilja åka på studs när jag tittar på dina fantastiska fotgrafier!

Åhh vilket hem släkten eran har! Din svägerska? sa du...har ju en väldigt fin smak!!

Tre sifoner med dig hem i resväskan??*tihi*....ja varför inte!!

Kram, Ulrika

Maria sa...

Skønne loppisfund du har gjort dig :-)
Chiffin flasken er bare fin ! Sådanne står også altid på min ønskeliste. Har en, men vil have flere, hi hi.

Jamen i det hele taget.... Skønne fund du har fået med hjem.

Klem Maria.

Granne med Selma sa...

Mmmm, vilka vackra koppar! Tycker om gamla tunna koppar. Det är en sådan känsla att dricka ur sådana. Vilken mysig semester ni verkar ha haft! :-)
Kram Sussie

MiaMaria sa...

Hej!

Himmel vilka fina fynd du gjort...vad är väl vinflaskor jämte dessa vackra "Sifoner"...skulle också vilja ha en i klarglas....

Må så gott!
MiaMaria

MiaMaria sa...

Menar "Syffoner".....

Solsjö - Under en vind sa...

Vad mycket fina köp du gjort!! Tröttnar du på de där sifornerna hoppas jag att du skickar dem hit...fniss....Jag har bara sett gröna hittills....

Hoppas att du haft en skön dag, här har vii varit vid sjön flera timmar. Nu ikväll kom regnet igen så det var tur att vi passade på!

Kramar!

Grindelunda sa...

Vilka underbara fynd och bilder du visar.
Ni verkar haft det toppen i sommar.

Må så gott!
Kram Gunilla

LantlivsAnette sa...

Åhhh du..det var riktigt fina saker det där !!
Och vilken lycka att hitta sifoner i klart glas !! Det skullejag också vilja ha..mina är blå gröna..
Kram Anette

tindra lite mera sa...

Vilka underbara fynd du har gjort,siffonerna kopparna och karotten ja allt var ju fantastiskt fint och till vilka priser!!!

Tack så jättemycket för så fina ord inne hos mig och för utmärkelsen,gör mig så väldigt glad!
Kram Katarina

tindra lite mera sa...

Vilka underbara fynd du har gjort,siffonerna kopparna och karotten ja allt var ju fantastiskt fint och till vilka priser!!!

Tack så jättemycket för så fina ord inne hos mig och för utmärkelsen,du gör mig så väldigt glad!
Kram Katarina

My Lovely Things sa...

Hej!!
Åh vilka otroligt fina fynd du har gjort..

tänk att du hittade siffoner ..oj vilken lycka..
krma anna