måndag 15 december 2008

Lucka nr:15 Annorlunda adventskalender!

Hejsan, idag har jag haft besöka av en lite kompis till Magda han heter Sixten vi fick låna den här fina bilden av familjen... och nu ser jag när jag tittar noga på bilden att paketen är numrerade..vilken kul idé och så snyggt att ställa fina paket i ett fönster eller någon annan bra plats och märka paketen 1-24. så får barnen själva leta reda på dagens paket.

Kram Marina

7 kommentarer:

Viola sa...

Vilken rar kalender! Tror nog att du hade en riktigt stor tur bland alla lotterna i går!!!Tänker skicka alla vinsterna i morgon, ha en bra kväll,kram

Sara Maria sa...

Ja, den var ju orginell. Skulle så gärna vilja göra nått sånt kul för mina barn med. Jag medar i stället för att börja dagen med en chokladbit som bara triggar i gång godissuget och diskussionen som medföljer(tjat om mera). Jag har 4 barn. 4,5,10,12 år. De små kan man ju slå in nån billig liten sak, men det blir ju värre med dom stora. Ha det bra, din blogg är min favvo blogg. Jag skulle gärna bo i det huset du har=)

Kerstin sa...

For en nydelig kalender. Kjempesmart. herlig bilde.

Ønsker deg en fin kveld. Klem Kerstin

Viveka i Bläckhornet sa...

Hej!
Men åhh så mycket fint jag missat i dina inlägg. Alltid samma problem för mig när jag bor i stan ett antal dar per vecka.
Bilden på paketen är jätte fin.

Ha en fin kväll

Kram Viveka

Under en vind sa...

Vilken bra idé. väldigt fina var ju paketen också!

Ha det gott, kram!

Galleri Hönshuset sa...

Hej. Härlig julkalender... Ang. din fundering om snön...Gå in på bloggbuster.se ( tror jag att det va..), så kan du hämta snö till din blogg också =). Ha en underbar kväll. Kram Pirre

LantlivsAnette sa...

Åhhh vad fina paket...
Och wow vilket pepparkakshus du har gjort...jisses vad fint !
Jag ska visa mina nån dag..men dom är betydligt mindre...
Ha det gott
Kraam Anette