måndag 8 december 2008

Lucka nr:8 Julklappar!

"Snön ligger tjockt på taken endast Tomten är vaken" Håller inte riktigt med om det...här är det endast Mamma som är vaken och grubblar på vilka klappar som ska köpas.. snön ja den ligger inte tjockt här utan mest blött och brist på riktig snö! Hur har ni det hos er? Är ni klar med klapparna?

Kram Marina

5 kommentarer:

Marina sa...

Jag grubblar bara på vad som ska köpas till min och makens pappor nu.
De flesta andra är ordnade eller så ver jag i alla fall vad jag ska köpa.

Viveka i Bläckhornet sa...

Jo här ligger snön tjock över hustaken...
Och inga klappar klara...

Kram Viveka

Viola sa...

Hejsan, här har vi vuxna barn så vi har det lindrigt med klapparna, det önskas presentkort, bekvämt för oss....vädret är katastrof, regnat i två veckor dagligen, snart emigrerar jag, kram

Linneagården sa...

Hejsan Marina. Vilka finfina klappar du har gjort.
Hå nej, jag grubblar oxå på vad som ska köpas till alla. Man får smått panik fast julen inte kommer som någon överraskning. Jag fick just hem ett H&M paket med kläder till flickorna, får se om det passar..
Vi har inga "bra" affärer i närheten utan måste åka 12mil enkel! Det kommer att bli inköp från olika web.butiker framöver, det tycker jag känns bra.
Vi har snö & kallt, här är riktig vinter...
Vad fint rum Mathilde har, verkligen.

Ha en jättebra vecka.
Många kramar från mig i vintervita Jämtland.
/madelene

sexy sa...

情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,A片,A片,情色,A片,A片,情色,A片,A片,情趣用品,A片,情趣用品,A片,情趣用品,a片,情趣用品A片,A片,AV女優,色情,成人,做愛,情色,AIO,視訊聊天室,SEX,聊天室,自拍,AV,情色,成人,情色,aio,sex,成人,情色免費A片,美女視訊,情色交友,免費AV,色情網站,辣妹視訊,美女交友,色情影片,成人影片,成人網站,H漫,18成人,成人圖片,成人漫畫,情色網,日本A片,免費A片下載,性愛情色文學,色情A片,A片下載,色情遊戲,色情影片,色情聊天室,情色電影,免費視訊,免費視訊聊天,免費視訊聊天室,一葉情貼圖片區,情色視訊,免費成人影片,視訊交友,視訊聊天,言情小說,愛情小說,AV片,A漫,AVDVD,情色論壇,視訊美女,AV成人網,成人交友,成人電影,成人貼圖,成人小說,成人文章,成人圖片區,成人遊戲,愛情公寓,情色貼圖,色情小說,情色小說,成人論壇免費A片,AV女優,美女視訊,情色交友,色情網站,免費AV,辣妹視訊,美女交友,色情影片,成人網站,H漫,18成人,成人圖片,成人漫畫,成人影片,情色網A片,A片,A片下載,做愛,成人電影,.18成人,日本A片,情色小說,情色電影,成人影城,自拍,情色論壇,成人論壇,情色貼圖,情色,免費A片,成人,成人網站,成人圖片,AV女優,成人光碟,色情,色情影片,免費A片下載,SEX,AV,色情網站,本土自拍,性愛,成人影片,情色文學,成人文章,成人圖片區,成人貼圖