måndag 12 januari 2009

Ny vecka och skolstart som börjar med sjuka barn!

Hej på er! Ny vecka och idag är första skoldagen för mina flickor! Men min mellanflicka blev sjuk igår och har varit varm som en kamin hela natten.. Trist, stackars liten som läntgar så till skolan och alla kompisarna. Tänkte ni ska få er en glimt av klädskåpet jag målat invändigt i helgen... men det fick bli svatvit bild eftersom alla kläder ligger där i regnbågens alla färger!
Och här är gottebordet som det fungerade som över julhelgen...nu ska det bli vitt även det...tycker det är så fint med sånna här bord med lite av varje på....ger hemtrevnad och det gillar jag.....Har sett många liknande bord hos er bloggare!
Passar på att visa en liten och näpet loppisfynd! För en tia fick jag den här ägghållaren....jag trodde först att det var ett ställ för vinägerflaskor men som saknades..men där fick min vise Mor rycka in och lära mig!!! det är ju faktiskt en ägghållare!!! Okay...
Här samsas den nu i mitt skåp i köket som rymmer allt möjligt smått och gått...

Ha nu en bra start på den nya vecka!
Kram Marina

6 kommentarer:

Viveka i Bläckhornet sa...

Men hjälp så fint skåpet blev. Hur vackert som helst. Och gottebordet...ja det funkar ju vart som helst.

Lycka till i tävlingen.

Kram Viveka

Kerstin sa...

Uff så kjedelig å starte uken med syke barn, håper de blir friske raskt)

Så nydelig skap da. Og bordet ble kjempefint.
*Likte også skapet på kjøkkenet ditt0)


God bedring til barna og nyt uken Klem Kerstin

Ullis/Leva på landet sa...

Jättefint skåpet blev. Så trist att bli sjuk när man ska börja ingen. Kan väl inte påstå att mina ban längtar till skolan precis. De vill helst bara vara hemma och ha det skönt.

Ha det bra!
Kram Ullis

Viola sa...

Vad fint skåpet blev invändigt med vitt och ditt nya bord kommer bli jättefint ommålat. VIlket underbart skåp du har då med så vackra saker, något för VIOLAN ser jag, nu har jag fått mina bord klara och är så nöjd, även skänken från Indiska, nu är det ramar, speglar och stora ekskänken som får sin dos, ha en bra vecka, kram

"M" sa...

Underbart fint skåp....fina bilder....

Tulipa sa...

Vilken lyx att ha ett så stort skåp i köket!
Vårt kök är alldeles för litet!

Kram