torsdag 26 mars 2009

Ett vårtecken Olivträdet spritter

Kikar in för ett snabbt inlägg! Lillgumman hittar på bus hela tiden i väntan på att få träffa småttingar för lite sång och fika! Har äntligen fått senaste nummret av denna fantastiska tidning från Jeane D Arc Living. Nu vill jag läsa om och om igen för att suga åt mig all inspiration den bjuder på! Mitt lilla olivträd spritter för fullt....och i morgon ska jag få en riktig Mamma dag alldeles för mig själv på Trädgårdsmässan! Gissa om jag är lycklig...två måltider och flera timmar tillsammans med en god vän! Inga barn som bråkar och drar mig i kjolen! Får man säga så... Ja... det får man om man inte lämnat sin minsta mer en 2timmar på 1,5år!!! det är på tiden att jag får lite tid för mig själv! så kallad egotid!
Ha en bra dag!
kram Marina

7 kommentarer:

Det vita dårhuset sa...

Hoppas att du får en riktigt skööön dag med mycket egenmys =)!
Längtar efter min tidning!
Kram Erika

Under en vind sa...

Hoppas att du får en riktigt mysig dag på egen hand! Det är alltid ovant att lämna bort barnen i början, jag har haft svårt att släppa taget...:)

Ha en fin dag! Kramar!

Lisemoren sa...

Så heldig du er som skal på hagemesse. Kos deg, klart du fortjener litt barnefri : )

Viola sa...

Njut utav din egotid! Ingen ågren här....då får dom en gladare mamma om du har möjlighet till att få en stund då och då för dig själv, kram

Ullis/Leva på landet sa...

Ska också njuta va tidningen nu. Hoppas att du får det bra på trädgårdsmässan.

Kramar Ullis

LenaS sa...

Hoppas din dag blir super! Man bahöver egna dagar ibland!
Kramis/LenaS

Viveka i Bläckhornet sa...

Hej vännen och tack för din omtanke inne hos mig!

Ja visst har det väl hänt mig mycket sista tiden? Man hinner ju knappt ställa ner foten så rycks marken bort igen. Tur jag är en positiv person osh tålmodig!

ser ju att jag har missat flera inlägg inne hos er bloggare. Ojj så mycket jag missat inne hos er bloggare. Nu hoppas jag att du får en härlig dag tillsammans med din vän och en underbar helg!

Kramar Viveka