fredag 20 mars 2009

Trevlig Helg!

Har varit flitig och planterat om mina pelargoner....tänk så fort dom växer....har redan hunnit plocka bort blomstänglar som envist vill fram. Vill att dom ska växa till sig riktigt innan dom får gå i blom första gången. Har också ställt en blomlåda med kryddväxter i köksfönstret som doftar så ljuvligt gott.....gott och fint på samma gång!

Vill önska er en skön helg!
kram Marina

6 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt ser det ut! Jag ahr bara börjat ltie smått med pelargonerna men tar nog tag i fler i helgen. /Marina (Marinas trädgård)

Tulipa sa...

Pelargonier och kryddväxter...mmmm så härligt!

Trevlig helg!

Kram mariette

Viola sa...

En härlig kombination, kryddor och pelargoner, var på Blomsterland idag och lunde bara inte motstå 2 st praktexemplar av Mårbackan...fast det skulle bli helt andra växter...här i vattenhålet har jag alla mina pelargoner som börjar att ta sig rejält, klipper ju ned dom fullständigt och då kommer dom att bli så fina framöver...ha en skön helg, kram

latara sa...

Hej!

Vad kul det är att titta in här och att ha en massa missade inlägg att gotta mig åt! *gillar*

Jag kanske kan passa på att fråga dig om pelargoner. Jag köpte några på trädgårdsmässan i fjol och var duktig och ställde ner dem i källaren för vinterförvaring. Sedan glömde jag bort dem, så de har inte fått minsta lilla droppe vatten på flera månader..! :-O En växer och är grön ändå, men de andra är inte så roliga att titta på. Vad tror du, kan det vara värt att plantera om dem allihop ändå och hålla tummarna för att det finns liv i dem trots allt?

Kram!

Karin

sussie sa...

Men va fin bild du visar alltid såå fina bilder.. ja satte om mina Pelagonier här om dagen också.. va härligt m kryddväxterna i fönstret..kramisar snowwhite-sussie

Ullis/Leva på landet sa...

Så härligt det ser ut. Får vårkänslor av din bild.

Ha en bra vecka!
Kramar Ullis