onsdag 26 augusti 2009

Hösten är här och vardagen är åter!

Hej på er allihopa! Hoppas ni haft en skön semester... Nu är hösten här och sommaren har rullat på i rasande takt! Nu är mina tjejer tillbaka i skolan, minstingen är inskolad på dagis och gubben är tillbaka på jobbet! Åh Jag dååå.. jag är arbetslös..såååå tråkigt som bara den! Jag vill ha ett jobb!!! Nuuu! Så är det någon som behöver en Dam i sina bästa år som är allsidig och inte rädd fär nya uppdrag! Ring mig 070-6437789! Jag kan komma i morgon!

Gick en promenad i skogen igår....titta vad jag hittade! Dessa ljuvligt goda gulingar! Skogens guld....gula kantareller är mums det!

Vi har jobbat hela sommaren med våra stora projekt utomhus...men lite semester har vi nog fått i varjefall ! Man får helt enkelt inte ha för stora krav! Den som väntar på något gott väntar aldrig för längen...-sägs det! hm...det undrar jag ibland! Här har vi murat upp framför vår föredetta garage nedfart och framför gästingången.......staketet har vi jobb kvar på samt byta ut den fula garageporten mot en pardörr som står i väntan på att bli monterad.....


Så här ser en av våra uteplatser ut.....här har vi satt delade betongrör med funkia i ... och på staketet ska hummle och vildvin få klättra och klä in........jag vill ha mycket grönt och lummigt! Kommer ni ihåg den här bilden på vår entresida......

Här har vi nu byggt underjordiskt förråd, källare nedgång och stödmurar för utfyllnad av gårdsplanen.......
Men nu har vi äntligen fyllt upp marken och dom sista plintarna för bro-konstruktionen håller vi på att gjuta, sen blir det snickra av:-)

Ha det gott!
Kram Marina

15 kommentarer:

n o r d i n g å r d e n sa...

Oj vilket jobb men så fint det blir!!

Hallå där! Var nog ett tag sedan jag var här men kors va vackert hem du har!!! Och Maddes rum och säng med svarta kuddar, smakfullt! Såsom skåpet med stillebenet med skål, annanas och spegalr och de där väskorna i trä- gud va snygga!!! Mari.

Ett Vitare Hem sa...

Jisses vilket projekt men det kommer säkert bli superbra när ni är klara!
Ha en fin dag!
Kramis/LenaS

Galleri Hönshuset sa...

Hej, det var länge sen....

Vilket jobb ni har påbörjat =) men det blir fint när det blir klart..det är väl så man får tänka...

ha en härlig eftermiddag. Kram Pirre

Anonym sa...

Kommer att bli kanonbra i er trädgård, tålamod är åxå ett hårt jobb *ler*. Sätt en skylt med jag behöver jobb på staketet, fniss.
Kul att vi sågs idag.
Kram LjusneLotta

Cc sa...

Oj, vilket jobb ni gör. Jag vill ed ha ett jobb gått hemma i ett år nu och jag vill med jobba få lön för det man gör och känna samhörighet. Så får du erbjudande som du inte vill ha så skicka till mej ; ) Kram

Bitte sa...

Vad skönt att se att det är fler än vi som har hela gården uppgrävd :-). Men vad fint ni kommer att få det!!

Vad smarrigt med kantareller, själv har jag inte lyckats hitta några i år. Jag undrar just vem som redan har varit ute och plockat dem... gggr... :-).

Kramar
Beatrice

Marina sa...

Arbetslös är inte kul alls, hoppas det löser sig snart.
Kantareller är kanongoda men ajg är usel på att plocka. Men man akn inte vara bra på allt!

Kram!

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Hej tjolahopp!! Kul att hita till dig igen!!!
Så fin höstig bild överst...man kommer riktigt i öststämmning nu ju;))

Oj vad ni grejar..kommer att bli jätte bra!!!
Trevlig Helg ♥ Kram Millan

Magdalena sa...

Hej,trevligt att du är tillbaka!
...arbetslös, men inte sysslolös...och det är stor skillnad, eller hur?
...å andra sidan, har inte du din butique?
Stor kram från molniga Stockholm,
Magdalena/Color Sepia

annashusidingtuna sa...

Ett riktigt häst jobb ni håller på med, så skönt sådant är när man är färdig, då är liksom allt slit värt det på ngt vis.
Ha en trevlig helg!
Kram Anna

Viola sa...

Jobbat det har ni ju verkligen gjort..ska bli roligt att se när det är klart...:) och hoppas det löser sig med jobb...ha en fin helg, kram

Everyday living etc. sa...

Hej! Så härligt med kantareller, man blir lika lycklig varje gång man finner dem i skogen. Vad ni jobbar med ert hem och så fint det blir, er uteplats var verkligen något extra.

Ha en fortsatt bra dag! /Linnéa

Ullis/Leva på landet sa...

Så mycket ni har hunnit med hemma. Skönt när det börjar bli klart. Hoppas att du hittar något jobb snart.

Ha en fortsatt bra helg!
Kram Ullis

Lantliga drömmar sa...

Jisses inga problem med fritiden hos er inte hi,hi. Nej jag har ingen webbshop, jobbar som butikschef i en av uppsalas äldsta och största skobutiker. Heminredningsintresset är min hobby men tanken har slagit mig att göra nåt ul med det så fort vi hittar ett hus på landet. Nilla

Hemmet Är Min Borg sa...

ojdå här planeras det för fullt ser jag, det blir säkert fint när det blir färdigt,ska bli spännande att se sedan
kramis