lördag 5 september 2009

Vackra Ting!

Har plockat upp en gammal pall ur mina gömmor...som jag ropat in på auktion för ett tag sen. Har inte riktigt hittat någon plats för den tidigare! Men så fick jag ett ryck! så nu står den här sliten och ful....men vacker i mina ögon! Tänk så olika man ser på saker och ting! Man fick ju blickar som kunde tala när jag ropade in den här pallen redo för kasen!!! Skranglig,trasig sliten och ful... men inte i mina ögon! En pall i sina bästa år, lagomt sliten med rätt patina!... Hihi har dekorerat den med linnekuddar med fransk text ifrån HMs inredningskollektion. kika in där!
Mitt senaste Loppisfynd är den här fina pressglas skålen på fot! Har välldans svårt att passera en sånn utan att den får följa med hem till min samling! är svag för pressglas!
Ha det gott!
Kram Marina

14 kommentarer:

emilias gömmor... sa...

Vacker pallen är! Vad fick du ge för den?

Kram Mimmi

LantlivsAnette sa...

Halloj vännen !!!
Åhhh så fina kuddar och fatet !!
Jag har hört att de där kuddarna tog slut väldigt fort på HM, få se om de kommer in igen..
Jaa, du, jag är ju också arbetslös, himla trist..har du skrivit nåt CV och personligt brev ? Jag har gjort två stycken olika och skickat iväg, så nu håller vi tummarna..
Ha det gott
Kraaam Anette
P.s Din pall är sååå fin, det är nog tur att vi inte kan gå på samma auktioner du o jag..fniss...

♥ Affi ♥ sa...

Mmmm...Det ser så fint ut med pallen och kuddarna. Jag har inte köpt de där kuddarna och nu verkar det som om de är slut.Typiskt mej att vara så seg!
Ha en skön kväll.

SNOWWHITE-SUSSIE sa...

Men guuu va söt pallen och dom där kuddarna är ju underbara...så himla fina saker du har.. kram sussie

Änglarnas hus sa...

Det är sån tur att inte alla ser den skönhet som vi kan se i saker.. när jag kommer i på en loppis och ser ngt jag vill ha tänker jag ofta att det är bästa att springa fram..men ..de flesta tittar inte ens åt det jag vill ha..

"Smaken e som baken delad" som tur är!!

Ha det så bra! Kram Sanne

LOPPISLIV sa...

Pallen är ljuvligt fin, helt rätt sliten, såå himla vacker. Vilken tur att du letade fram den skönheten. Och H&M kuddarna är också så fina, nää nu måste jag ta och beställa såna jag med..hihi Ha en fin helg. Många kramar Paula

irma´s uthus sa...

Den pallen är ju helt underbar!
Var på loppis igår & hittade bla en superfin lastbil, gammal stor med flak 10kr!!!! Farbrorn som sålde den trodde inte att jag var riktigt klok:) Hmmm, ja den är ju trasig o ful men....fniss!

Ett Vitare Hem sa...

Åh vad jag längtar tills mina kuddfodral kommer, hann inte med att beställ när de kom utan för vänta tills nångång i november men men den som väntar på nåt gott ;o)
Ha en fin dag!
Kramis/LenaS

Lisemoren sa...

Jeg er også svak for pressglass og ikke minst gamle krakker.Skålen med stett var kjempelekker, både til lekkerbisker, eller vann,flytelys og blomster.

Klem fra Lisemoren.

Viveka i Bläckhornet sa...

Tur att inte alla vill ha samma saker ...hihi.

De kuddarna har jg också beställt. Men det var låååång leveranstid.

Kram Viveka

Bitte sa...

Pallen är riktigt charmig, möbler ska vara sådär nötta och slitna :-).

Kuddarna är så vackra, hoppas de finns kvar hos HM. Jag ska kika in där och se efter :-).

Kramar
Beatrice

Mitt hvite hus sa...

Så utrolig vakker krakk du har fått deg... har bestilt disse putevarene... de er flotte....

Press glass er vakkert og skålen din var nydelig..:Klem Kerstin

MODERN COUNTRY sa...

Hei!

Takk så mye for besøk og hilsen her om dagen, så koselig og blogges litt igjen etter sommeren. Håper du har hatt en deilig tid!

Ja det er virkelig vakre saker du har funnet,pallen hadde jeg også fort tatt under armen. De er så fine til så mye, har ett par selv som jeg bruker ofte. Jeg har bare malt dem om.

Og den nye hjemmekolleksjonen til HM selger mye fint. Har kikket i katalogen og ønsker meg så gjerne det fine Linne sengetøyet. Det hadde vært så deilig og kunne sove i!

Ha det godt og nyt helgen!
God klem Aina

Viola sa...

Nog fundera jag ett bra tag..vem katten är tjäderns..men så klarna det ju...:) pallen så vacker...härligt sliten och pressglas vet du ju at jag bara älskar , underbar skål, ha en fin helg, kram