tisdag 3 november 2009

Jag är en skåpoman!

Ja, vad säger man en "skåpoman" Låter ju rätt galet med ibland är det ju bara att erkänna att man är lite galen!!! jag har gjort det igen eller rättare sagt gjort det tre ggr igen! Ni som lärt känna mig i bloggvärlden vet ju att jag har en viss förkärlek för skåp och köpmandiskar och "den som letar skall finna" finns det ju ett klämcheckt ordspråk som säger! Nyfiken... häng med så ska ni få följa mina skåprojekt dom närmsta veckorna för här ska målas så fingrarna värker. Det här anskrämliga skåpet på den anskärmliga bilden är det första projektet jag ska bita tag i....och vad det ska användas till får ni inte veta nu.......men snart!

Ha det gott!
här väntar penseln!
Kram Marina

6 kommentarer:

The Secret Garden sa...

Hejsan!
Jo jag kan förstå den där känslan för skåp. Är själv sådan. Det är en sådan speciell möbel och dessutom så användbar.
Ha en fin kväll!

ANETTESHUS.COM sa...

Sååå vakkert!! Et kjempe-fint skap! Jeg er faktisk på utkikk etter noe lignende til vårt hjemmekontor:) Lykke til med maleproskjektet!

Ha det så bra!

Klem Anette:)

emilias gömmor... sa...

Det skåpet kommer att bli vackert med färg på! Jag är också en skåpoman. En står i uthuset för att det inte finns plats till den i huset, en annan står mitt i vardagsrummet som jag köpte på blocket i söndags. Jag kan förstå att sambon undrar var jag ska ha det skåpet någonstans. Jag vet faktiskt inte det själv, men skåpet blev mitt i alla fall...

Kram Mimmi

Emma sa...

**HIHI jag me!! Förälskar mig väldigt lätt i skåp=)**

Lisemoren sa...

Å, jeg gleder meg til å se det når du er ferdig med make-over-en, he,he. Tror jeg må begynne å kikke litt etter skap også. Tror vi kunne trengt noen her hos oss.

Ønsker deg en fin uke

Klem fra Lisemoren

Jessica sa...

Skönt att det finns fler skåpoholics *s*