lördag 5 december 2009

Lucka nr:5 Mistel

Nu har jag hängt upp en mistel i dörröppningen och ställt en gran i glas och en girlang på spegeln! det gröna gör sig så fint mot det vita....

Att kyssas under en mistel vid jul var för länge seda ett sätt att skydda sig mot att leva ett helt liv som ogift, man trodde sig även kunna hålla onda andar och häxor på avstånd!


Jag måste ju berätta för er om anställningsintervjun jag var på igår! Det känndes verkligen jättebra:-) fick genast en känsla av att här skulle trivas med både personal och arbetplats, så nu är det bara till att hoppas att det blir jag som får jobbet. Men jag har 5st att fajtas med så vi får se! vi var 35st från början! hoppet är det sista som överger en eller hur?


Ha en skön Lördag!

Här har jag fått fart på gubben med att hänga upp två stycken lampor!

Kram Marina

6 kommentarer:

Laura sa...

Kissing under the mistletoe....
Have fun and enjoy the season!

LantlivsAnette sa...

Halloj där !!!
Du ska se att det går bra..jag håller tummarna för att jobbet blir ditt.
När jag sökte mitt så var det 85 sökande, 3 på intervju, jag trodde aldrig att jag skulle få det, men så blev det !!Ojjj...alltså..
Men så fint du har pyntat, nu ska vi njuta eller hur, skål i glöggen !!
Kraaam Anette

LenaS sa...

På lördag ska vi stå på julmarknad igen och jag hoppas kunna köpa en mistel då, tycker de är så himla magiskt stämningsfulla ;o)
Ha en fin kväll!
Kramis/LenaS

Mitt hvite hus sa...

Herlig...O=)


Ønsker deg en fin helg videre..

Klem Kerstin

Ullis/Leva på landet sa...

Kul att du gör inlägg varje dag som du gjorde förra året. Du har så otroligt mycket fint att visa. Hoppas verkligen att du får jobbet. Håller alla tummar jag kan.

Kram Ullis

Viveka i Bläckhornet sa...

Så härliga bilder vännen!

Nu håller jag tummar och tår för jobbet ditt.

Kram Viveka