onsdag 24 februari 2010

Har ni kikat in här!


Halloj där! tänkte jag ska tippsa er om en trevlig blogg:Loppis skatt kammaren som visar olika loppisar i olika städer och på nätet mm. Superbra tycker jag som älskar att besöka Loppisar! Det är ju inte så lätt när man kommer till en ny stad/plats att hitta loppisar. Vissa kommuner annonserar om sina loppisar och antikbutiker i turisttidningar men lågt ifrån alla gör det. Men här hittar ni många fina loppis/Antikbutiker runt om i vårt avlånga land. har ni någon som ni inte hittar i Loppiskammaren så tippsa då Louise så lägger hon in den. Ju fler som blir upplagda desto bättre för oss.
Ha en fin dag!
Här skiner Solen stor och gul!
Kram Marina

8 kommentarer:

Vintage House sa...

Hej,
där har jag varit inne och det är perfekt för en som oxå älskar loppisar..
ha en ljuvlig dag hoppas ni oxå har sol!!
kram
sandra

Elsa och Helena sa...

Hej! Tack för tipset...nu ska jag kika in där!
Kram Helena

Ett Vitare Hem sa...

Åh den länken sparar jag ;o)tack för tipset!
Ha en fin eftermiddag!
Kramis/LenaS

Anonym sa...

Tack vad gulligt av dig.

Ha en bra dag
Kram Louise

lottens vita och gröna sa...

vilket superbra tips, tack såååå!
varmkram lotten

Marie Louise sa...

Oh, där skulle jag ha varit, men jag får väl vänta till sommaren när loppisarna börjar i varja hörn här! Kram Marie..

MODERN COUNTRY sa...

Hei Marina!

Takk gulliga deg for fine kommentarer du alltid gir meg! Jeg blir alltid kjempeglad av dem!! :)) Jeg ønsker deg også en riktig fin ukeslutt, tenk at det straks er helg igjen da. Dagene flyr sånn avsted synes jeg.

Må bare få si hvor flott skafferiet ditt er, så herlig med eget!! Vakkert innredet med gamle saker også, synes så godt om porselen blandet med rustikke bokser og gammelt kjøkkenutstyr. Fine kontraster skaper det alltid. Min drøm også. Drømmer om et hus med stort kjøkken, eget skafferi og i tillegg et eget grovkjøkken som fungerer som arbeidsrom til planter, klær og vask. Noe jeg vil streve etter!! Nå leier vi jo bare, men titter ofte etter sjarmerende gamle hus på nett.

Hvordan går det med dine barn, er dem friske igjen? Synes det er mange som sliter nå i vinter, kanskje den harde kulda som tærer på kroppene. Håper alle føler seg bedre.

Nei jeg har ikke kikket inn i den trivelige bloggen "Loppis". Dette må jo være noe også for meg, jeg som ofte farter rundt på Svenske loppiser etter fine saker :) Takk for tipset!!

Ha en god natt bloggevenn,
varm klem!

Aina

Ullis/Leva på landet sa...

Tack för tipset om sidan. Får ta och titta in och se om det finns någon i närheten.

Kram Ullis