fredag 12 februari 2010

Vår i vår hall!

Tänkte jag ska visa vår hall när den inte är Julpyntad..vet inte om ja visat den så tidigare. Den här hallen är vi jättenöjd med.Vi har fått in den viktiga förvaringen som offtast är svår att få plats med...men vi tog ett helt rum till att göra hall av när vi renoverade och det ångrar vi inte med tre barn och alla kompisar som som ramlar in med vinterkläder i mängder. Alla familje medlemmar har varsin garderob plus att vi tog tillvara dom köpmandisk delar som vi byggt hathylla och bänk av. Lådorna sväljer massor av vantar,halsdukar,filtar mm. Sen är den ju fin och ett smycke för hallen. Det är mina duktiga Gubbe som byggt den av överblivna köpmandiskdelar och virke som kommer ifrån rivna väggar i huset. Limmat,hyvlat och slipat i omgångar gav det här fina resultatet..kolla in tjockleken på virket i sittbänken och hatthyllan! På hyllan har jag resväskor i olika storlekar travade på varandra...dekorativa och bra att förvara i. Den gamla slitna korgen är en favorit. I den har jag dynor som jag längtar att få använda på vår veranda..Tänk så härligt att få öppna dörren ta kaffekoppen i hand en dyna i den andra och ut i vårsolen med takdropp och fågelsång...Mm så jag längtar!" Antar att jag inte är ensam om det!
Trevlig Helg!
kram Marina

7 kommentarer:

Hemma hos Razzel sa...

Så härligt med en stor, funktionell hall! Hallen är det enda negativa med mitt hus. Ett typiskt 50-tals hus med pyttehall där golvet snabbt försvinner under alla skor så fort man får gäster... Köket var också väldigt litet men då försvann en vägg så nu är det lagom..

emilias gömmor... sa...

Sån hall skulle jag kunna tänka mig!Vi har 2 hallar på vardera sida och lika pyttesmå. Nån gång i framtiden har vi tänkt att göra en utbyggnad, så att vi kan få en möblerbar hall och ett jättekök med matsalsmöbler.

Ha en god fredag!

Kram Mimmi

Vintage House sa...

Hej hej,
Oj vilken hall, förstår att ni inte ågrar att öppna upp. Vi har en minihall och den är överfull, kan tyvärr inte öppna upp på något sätt.
Älskar dina resväskor så fantastiska!
kram kram
sandra

Mari sa...

Fint och smart! Förvaring i hallen kan man aldrig få för mycket av. Förstår att ni gillar den, det skulle jag också göra om den var min : ) Kram.

LenaS sa...

Åh vad härligt med en stor, praktisk och välkomnande hall!
Ha en fin helg!
Kramis/LenaS

LantlivsAnette sa...

Ohhh vilken ljuvligt fin hall !!! Toppen att komma hem och mötas av en så fin hall !!
Jaa, visst längtar man tills man kan gå ut och dricka kaffe på trappan..mmmmm...solen som värmer..men nu är ju snart Februari över...skönt.
Ha en toppen helg vännen
Kraaam Anette

Ullis/Leva på landet sa...

Så snygg hall. Skulle också vilja ha en stor hall, men här är den jätteliten och något rum att ta för att göra den större finns inte. Vilken duktig gubbe du har.

Kram Ullis