tisdag 2 mars 2010

Mathildes rum!

Vi har möblerat om i Mathildes rum, nu är det osynliga leksaker som gäller.... Inga dockor får synas och Mathilde planerar för fulla muggar hur hennes nya rum ska se ut när hon flyttar ner. Då är det slut på Mammas söta flickstil, för då ska det bli svart,modernt och stormönstrat!! Bara för Mammsen att anpassa sig och njuta av det här så länge det varar....Det här rummet ska bli ett familje teverum och vitt förståss för gult är jag så förfärligt less på....
Har sytt en rullgardin av ett fint gamalt monogram lakan....jag älskar dessa rullgardiner. Ett slagbord som vi fått av snälla Bettan & Gunnar, har vi målat vitt och likaså dom två pinnstolarna. Perfekt för tjejerna att sitta vid när dom gör läxor och pysslar eller fikar med kompisarna...bara att fälla upp skivor när fler sitplatser behövs...
Den fina sängen är min favorit som inte får följa med till Mathildes nya rum! Hoppas verkligen att hon kommer på andra tankar den är ju så fin. Träkistan är fylld med diverse skrymande leksaker och en bra sittplats när det behövs.
Ha nu en bra vecka!
Kram Marina

6 kommentarer:

LenaS sa...

Åh vilket fint rum, men som du säger de brukar vilja ha lite egna ideer ju äldre dem blir ;o) Sängen är verkligen underbart.
tack för att du vill vara med i min lilla utlottning, lycka till!
Ha en riktigt härlig dag!
Kramis/LenaS

emilias gömmor... sa...

Underbart rum! Så är det när dom vill något "eget". Hade min dotter,6 år,fått bestämma, hade vi fått måla och tapetsera 1 gång i månaden.

Kram Mimmi

Gulludden sa...

Gud så fint. Du har verkligen bra smak :o) Kram Jessica

Vintage House sa...

Hej,
Jag hade gult i våran förra lägenhet och är fortarande trött på det efter 5 år..
Ska fixa minstingens rum ska bli så kul..
kram kram
sandra

Ullis/Leva på landet sa...

Tycker att hennes nuvarande rum är hur fint som helst. Är är tur i alla fall att barnen vet vad de vill. Här funderar vi på att fixa äldsta sonens rum och han gillar också svart.

Kram Ullis

Creamy White sa...

Hi Milly, How lovely is your daughter's room. I just love your blog and we have so much in common.
Have a lovely week,
:-) Li