måndag 7 juni 2010

Snart har Barnen Sommarlov!

Nu hänger flickornas examenskläder redo i väntan på årets skolavslutning..........sommarlov! Kan riktigt känna med dom hur det känns i hela kroppen, allt roligt som stundar,alla roliga aktiviteter dom sista skoldagarna och dom härliga sommarkvällarna med ljumma havsvindar och skvalpande vatten, sand mellan tårna och väckarklockan på behörigt avstånd.....hemma i stan.....ingen tjatig mamma som väcker tidigt på morgon! För nu är det sommarlov..sommarlov!
Här hänger Magdas söta klänning den har jag köpt på Kappahl....så söt att jag bestämde mig på 2 sekunder...den ska hon ha! Önskade att det funnits en storlek för mammor men så är det ju inte förståss!
Här hänger den på klädskåpet i sovrummet.
Ha nu en bra examensvecka!
Kram Marina

4 kommentarer:

Snuskebassa sa...

Vakre klær!
De kommer til å ta seg godt ut, det er sikkert!
Jeg savner også voksenstørrelser i disse skjønne klærne...men, jeg er ikke sikker på at jeg hadde tatt meg like godt ut.
Ønsker deg en flott uke!
Klem fra Liv

LenaS sa...

Visst är det härligt att sommarlovet snart är här, äldsta dottern slutade i fredags, hon gick ut andra året på gymnasiet och hon har mer eller mindre sovit sen dess, helt slut efter pressen som blir i slutet av läsåret, de andra slutar på torsdag, så skönt!
Ha en finfin dag!
Kramis/LenaS

LantlivsAnette sa...

Åhhh vilken söt klänning, en sån hade jag också velat ha !!
Jag minns då mina döttrar var små..då fixade jag också med examnes kläderna, de fick hänga framme tills det var dax...
Ha det gott
Kraaam Anette

ANETTESHUS.COM sa...

Hei, Marina!! En kjempe-søt kjole:)

Og så flott det blir i hagen deres!! Växtskåpet ble jo super-fint! Så smart å bruke gamle vinduer! Gleder meg til å se flere bilder:) Jeg trenger masse hageinspirasjon!!

Ha en fin ny uke!

Klem klem
Anette:)