måndag 6 september 2010

Rullgardin på plats!

Nu är rullgardinen på plats i Madeleines rum.......blev tvungen att ta hennes till ett annat rum, men nu har hon fått en ny. Det är svart som gäller i det här rummet...svarta trädgårdsstolar har fått flytta in tillsammans med ett gamalt skaft svart spelbord som rymmer fyra kompisar för pyssel och mys......
Det här skåpet kommer ifrån min kära mormor......nu står det här till heders och har fått ett lager svart färg på sig som jag sen har slipat bort på vissa ställen för att få till antik patina....vi är toppennöjd med resutatet......
Passar så bra i Madeleines fina rum tillsammans med järnsängen och alla hennes svarta detaljer i kuddar,överkast,tavlor mm.
Ha nu en skön vecka!
Kram Marina

3 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Ohhh så fint rum hon har !! Och rullgardinen blev ju bara sååå himla fin !! Vilken tur att hon vill ha gamla fina möbler, det vill inte mina döttrar tyvärr, jag har väl förstört dom, haft för mycket gammalt genom åren, men dom kanske vill ha det sen, då dom sätter eget bo, man kan ju alltid hoppas..
Kraaam Anette

Norrfrids Eija sa...

Skänken blev otroligt fin med svart färg. Har en exakt likadan avlutad sak och har funderat på att måla den grå eller svart. Lutar åt svart nu!

Rosor och Spetsar sa...

Vilket vackert rum hon har, underbar säng o skänken är så snygg svart.
Kram
Annelie