söndag 3 april 2011

Te på sängen!

 Hur ofta får ni te på sängen?  Inte så ofta kanske, men gott är det dom få gånger det blir......för mig blir det en gång om året på min födelsedag...Inte idag!  Var på en mässa för ungdomar med mina barn. Ville visa min barn UF ungföretagar mässan...hade ingen som helst förefattad mening om hur den skulle vara men kan säga att jag blev glatt överraskad över hur bra den var och hur många duktiga ungdomar det finns. Väl genomfört av alla som jobbar runtomkring projektet UF ungföretag.....
 Till saken hör att jag träffande på två duktiga tjejer med en snygg och välkomnande monter ala Leila! härligt prickigt och färglatt...dom stack ut. Tjejerna  sålde sitt eget te, egna blandningar i snyggt fodral. Kreativt och duktigt och smart val för hur många dricker inte te!  Den här te förpackningen heter "vacker vision" och är ett svart te med smak av grädde och champagne i guldförpackning...

Ingen dum start på en Söndag en kopp champagne te i sängen.. eller hur?
Önskar er en fin dag trots regn!
 Marina

8 kommentarer:

Vintage House sa...

härligt
Kul att se ungdomars idéer
vackert i sovrummet...
ha en skön söndag
kram sandra

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Frukost på sängen får jag nästan aldrig, då får jag palla mig upp och fixa själv. Bra och satsa på thé, snygg förpackning och ny smak. Låter jättegott, jag dricker thé flera ggr om dan. Vackert sovrum har ni också.
Kramar
AnnaMaria

Ett Vitare Hem sa...

Vad mysigt med te på sängen, var med på min första UF-mässa för några veckor sen min äldsta tjej driver ett UF-företag så jag var med dem och fixade deras monter och senare på dagen gjorde vi ett besök där också så kul att se ungdomarnas kreativitet!
Ha en underbar vecka!
Kram/Lena

Lilla Brödhult sa...

Åh vilken ljuvlig tapet du har i ditt sovrum, så fin. Ja att få frukost på sängen är aldrig fel men det får jag nästan aldrig..
Ha en skön söndagskväll kram Helene

Lantliv i Norregård sa...

Underbara sovrumsbilder!!!!!

Kram Malin

Loppisliv sa...

Frukost på sängen får jag nästan bara när jag fyller år. Visst är det mysigt att få känna sig lite bortskämd ibland, som att vara på hotell fast hemma :-))

Mmmm en kopp gott the är aldrig fel, jag börjar och avslutar alltid dagen med en kopp the. Det känns bra för magen, men sen blir det ett par koppar kaffe där emellan :-)

Så fint i ert sovrum, tycker tapeten ni har är så ljuvlig, mild och vackeer i färg och mönster. Kram Paula

Marie - Sofias syster! sa...

Gillar! Dels för att jag är tedrickare av stora mått - så gillar verkligen tjejerna val av produkt.... Företagsamma ungdomar gillar jag också! Hoppas att det går riktigt bra för dom.
Mysiga tepåsängensovrumsbilder gillar jag också!
/Marie

LantlivsAnette sa...

Åhhh så mysigt med te på sängen..även fast jag är en stor kaffe drickare, så te dricker jag ibland..Såå fint ni har det i ert sovrum, som en dröm !!
Kraaam Anette