torsdag 26 maj 2011

En glimt!

En glimt från vårt matrum och vardagsrum.......Vi har kalastider hos oss inom den närmsta tiden 2st kompiskalas och 2 st släktkalas för båda mina stortjejer fyller år den ena tjejen har vi avverkat nyss och snart dags för tösabit nr 2. Så ordning och reda och sommarfint vill jag ha även om jag inte alls känner för inomhus piff nu...snacka om idétorka.  Har bytt ut dom murriga linnekuddarna mot vita quiltkuddar och vita plädar i sofforna för ljus och sommarlätthet...lite bättre men inte helt nöjd...problemet är att jag inte vet vad jag vill ha, något annat men vet inte vad! Rättare sagt vill jag bara ut i trädgården så fort arbetsdagen är slut och inte vara inne och piffa....känns dö trist för tillfället! 

Ha ett fint veckoslut! ännu en vecka går mot slut.
Kram Marina

6 kommentarer:

rosenälvorna sa...

Hej, visst vill man bara vara ute nu, speciellt när solen skiner som idag, i alla fall här hos mig. Min vita syren doftar så gott, aklejan som blommar och pionerna som har växt så mycket de senaste dagarna, ser fram emot blommningen:)Christina

Anonym sa...

So serene! Beautiful.

emilias gömmor... sa...

Ser ju verkligen sommrigt ut! Kanske piffa till det med någon kudde till i ljusrosa? Visst är det tradigt när man behöver fixa till det inne, när man så gärna vill vara ute i trädgården i stället!

Kram på dig!/Mimmi

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Ett så stort och vackert rum, jättefint när det hänger ihop så. Jag tycker du har jättefina färger, och en underbar skinnfåtölj.
Kramar
AnnaMaria

Vintage House sa...

Hej
vilka härliga rum och nu hoppas jag att sol och värme hittar tillbaka.
kram
sandra

LOPPISLIV sa...

Jag är likadan, vill bara vara ute och påta i jorden nu, inte greja inomhus alls, har varit riktigt bloggtrött hela veckan dessutom, det går i vågor de här med inredningslustan :-))

Underbar glimt från ditt vardagsrum, ser jättefint ut. Kram på dig//Paula