fredag 20 maj 2011

Här nalkas kalas i dagar två!

 Hos oss har det bakats något varje kväll den här veckan......nu är det verkligen tid då almanackan är fullklottrad med barnens aktiviteter....skjutsa dit, hämta där, handla det, vara där..ja ni vet som har barn, att det är fulla puckar hela tiden särskilt dom här veckorna fram till sommarlovet. Min goa stortjej ska fylla år och det fixar och donar och planerar hon in i minsta detalj och ger order till Mamma förstås! 9 sorters hembakt blir menyn när kompisarna kommer på kalas i Hollywood temats tecken med maskerad! Hihi.....undrar om jag ska ta mina vita spetsblus bleka håret gult och ta på mig mitt finaste toffshalsband och mitt läppglans i nougat ton! Gissa vem jag är då? Haha... är det inte roligt ni genast fick en bild av vem jag menar...det kallar jag lyckad marknadsföring..alla tänker samma person med så få detaljer!
Hon har beställt den här tårtan med chokladsockerkaka i tre kulörer med marängfrosting i och på....är den god? Har någon av er gjort den förr? Ser smarrig ut..

Kram Marina

4 kommentarer:

rosenälvorna sa...

Hej, bakade en liknande eller kan vara samma tårta, tror receptet kom från tidningen "lantliv" och den var helt underbar och uppskattades av alla:) så lycka till//Christina

Lantliv i Norregård sa...

Låter som ett kul kalas:))

Lycka till!
Kram Malin

Hem Ljufva Hem sa...

Hej.Tack för titten här.Har botaniserat runt bland dina härliga bilder.Önskar dig en fin helg och lägger till dig i min blogglista.
Kram Kicki,på återseende =))

Johanna Stålros sa...

Gud vad mumsig tårtan såg ut! Lyckat kalas förstår jag/ Johanna