torsdag 5 maj 2011

Vart tog värmen vägen!

 Hu jeda mig så kallt det blev helt plötsligt... nu har man vant sig vid värme och så blir det så kallt och frost på nätterna och Nordanvid som biter in på märgen...burr! Roar mig med att bära mina olivträd ut och in morgon och kväll......när dom inte står här i hallen.....
Har planterat mina olivträd i lite av varje som jag haft i förråd,loppisfynd och hittat hos släkten...

Tydligen helt inne med blandade kärl/krukor och hinkar för plantering. För mig blev det bara så av farten.

Tack alla gulliga för era snälla kommentarer.
Kram Marina

9 kommentarer:

Vintage House sa...

Hej
Känns som det är lite varmare här idag...
Det är så vackert med olivträd och dina "krukor" är underbara.
Man tager var man haver.
kram
sandra

Lantliv i Norregård sa...

Hej!
Jag bär oxå ut & in, så trist...Vi blev bortskämda med värmen nu...

Kram Malin

Therese sa...

Så himla fint! Underbara kärl du har fått tag i, att det sedan råkade vara trendigt är väl bara en fördel;)

Norrfrids Eija sa...

Det är ju som medelhavet hos dig med dessa vackra träd. Och kärlen är finfina!

Modern Country sa...

Men da har du jo åpnet egen butikk Marina! Det så jeg først nå, undrer hvordan jeg ikke hadde fått det med meg?? Har vel sovet i vinter ;) Jeg kikket inn og det ser så proft ut. Ønsker deg virkelig all lykke til med nye utfordringer og kreativ design. Håper både det blir stimulerende og moro. Også at du blir godt tatt imot av både private og bedrifter. Jeg støtter alle nye små håndverk bedrifter. De trengs virkelig!! Grattis med alt vennen, virkelig moro :))

Det var en fn liten rad med oliventrær du har. Snill er du mot dem også som orker å bære dem både ut og inne. Mine står fortsatt på soverommet og i kjelleren, der det er kaldest. De venter nok enormt på å få komme ut.

Klem Aina

Lantligt i smultronbacken sa...

Vilka fina olivträd du har. Du kanske kan svara på mitt dilemma här hemma. Jag har ett olivträd och det tappar ganska många torkade blad nu. Vattnar jag för lite eller för mycket? Det står nämligen i ett fönster så det borde inte stå för mörkt. Vad tror du?

Kram Teres

Classic Style sa...

Ja jag håller med..fryyyser som en galning..hualigen..men fint har du med dina olivträd...du en sak, länken till din blogg via kommentarsrutan är bruten, det kanske är medvetet från din sida..men ville bara göra dig uppmärksammad..trevlig helg..ps..på söndag har jag Lars Wallin special på bloggen, jag hade äran att träffa honom igår..vilken ödmjukperson..nåväl del av hans intervju publiceras då..om du gillar fashion för det blir fina bilderoxå..kram o trevlig helg / Marie

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så snyggt med alla samlade inne, ger lite medelhavskänsla. Fast nu verkar det och bli varmare igen, inatt var det ingen frost. Supersnygga krukor till alla.
Ha en fin helg
Kramar
AnnaMaria

Johanna Stålros sa...

Jättefint att plantera i olika kärl som du har gjort!!
Kreativt tänkande/ Johanna