lördag 23 juli 2011

O-ringen i Stan!

Tänk så kul att vi fått hit O-ringen igen till Söderhamn......toppen för Staden och alla verksamheter runtomkring. Massor av folk överallt som det ska vara en sommardag i juli månad! Synd på vädret för det har regnat som spön i backen under större delen av dagen(ser dock bättre ut i skrivande stund). Vi vågade oss ut på en Loppis runda till mina favobutiker: Rosengatans loppis och affär, Mias Loppis och Erikshjälpen. Svårt att komma därifrån utan några gobitar!!!!

Det här brickbordet blev dagens fynd från Rosengatans loppis. Den saknade bandet som håller ihop den så det fick bli en lösning med inspiration från Susanne Me and Alice. En läderrem som passar ypperligt mot min ruffa skinnfotölj.

För er som är sugen på att köpa MillyGarden Design finns nu i Rosengatans Inredningsbutik. Där finns mina Ljusplåtar, Friser och granar.

Nu ska jag avnjuta en kopp te och läsa några nyinköpta loppis tidningar!

Gjorde ett till stort fynd men det ska ni få se till veckan då jag hämtat det.
Ha en fin helg! 

Kram

5 kommentarer:

Gabriella sa...

grannarna är hos er på orientering, stackars dom att det regnar.. vilket otroligt fint bord..kram och trevlig lördag kväll.

Smultron på ett strå sa...

Alltid kul när det händer nåt i omgivningen! Vilken fin blogg du har, jag tittar gärna in igen! //kram maria

live a lot sa...

Hej

Vilket fantastiskt fint bord och underbar fåtölj! Hittade precis din blogg och tycker den är jätte härlig, hit kommer jag gärna igen!

Malin

Lilla Kråkslottet sa...

Jag åkte förbi där igår och det var verkligen rörelse! På väg till Växbo krog för bröllopsmiddag! Jösses så fint det var där!!
Ha en bra kväll!!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

En liknande fåtölj har jag, så jättefint det var med det bordet till. Och supersnyggt med läderremmen, jag gillar känslan över dessa möbler.
Varm kram
AnnaMaria