måndag 17 oktober 2011

Jobbhelg!


Måndag igen...hua så fort en helg går! För mig har helgen varit en jobbhelg. Lördag förmiddag var vi på dagis för årlig höststädning sen bar det av hem och där har jag tömt och plockat in krukor,baljor.....jag allt möjligt som vi släpat ut i sommar!  Jösses så många zinkbaljor jag har köpt på mig! Sånt man märker när det ska plockas in på hösten.

 En annan surdeg som roat mig under större delen av Söndagen är dom här fönstren och balkongdörren som vi inte har bytt ut. De ska göras men vill att när vi väl byter ska det bli rätt dörr och fönster och det kostar...ett framtidsprojekt!

 Lyckades i varjefall efter lite slipa,nya tätningslister och putsa och åter pustsa få till det hyffsat i varjefall!  Helt nöjd blir jag inte förrän dom här fönstren ligger på soptippen.

HA NU EN FIN VECKA..

KRAM

5 kommentarer:

Vintage House sa...

Hej
Här har vi oxå haft en skön jobbarhelg fått en massa gjort ute:) och jag har oxå en hel del zinkbaljor vet knappt var jag ska få plats med allt.
ha en go måndag
kram
sandra

Norrfrids Eija sa...

Vet exakt hur du känner dig ang. fönstren, i vårt hus har de bytt ut allt på markplan till isolerfönster - passar in så bra....NOT!
Sakta men säkert byter vi ut dessa, det blir fint men kostar. Man tar ett steg i taget och jobbar ihop till nästa. Du får ställa in alla dina fina zinkkrukor framför det där fönstret så blir det fint ändå!
Ha det gott,
Eija

Designe sa...

Ja, det är lite att pyssla med nu! Jag tog rätt på massor av löv..är så mycket så man bara öser i släpvagnen. Fönstren är torkade men såg när solen sken på att de inte blev så fint putsade men de är ju i alla fall renare än innan :)
Ha det bra! Kram

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Putsa och fixa fönster är riktigt töligt, sånt som jag skjuter på så bra så det lär väl bli vinter. Men så skönt när det väl är gjort, du var flitig under helgen.
Kramar
AnnaMaria

Gardenhouse sa...

Så mycket fint du visar, har och gör... Verkligen inspirerande :)
Fönster frågan lär lösa sig framöver, fint har du ju kring dem.
Tack för titten,
kram Sussi