onsdag 5 oktober 2011

Till Salu!
Nu säljer jag skinn fotöljen som är riktigt använd och charmigt sliten. Kommer från en fin gård i Hälsingland där jag ropade in den på auktion. Nu söker den ett nytt hem!  Som ni ser är den härligt Shabby i brunt skinn!!!  I den här kan tänkas att många wiskeyn intagits!

500kr så är den din eller högstbjudande!
Hämtas i Söderhamn, ring 070-643 77 89

SÅLD
Ha en bra dag!8 kommentarer:

Designe sa...

ÅH, den är superfin! gillar ditt brickbord till oxå! Nya slitna såna fåtöljer är ju svindyra, såg nån i Allt i hemmet! :) Kram

rosenälvorna sa...

Underbar fåtölj, skulle gärna ha en sån:) Christina

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jag tror det är samma fåtölj som jag har, du säljer den till väldigt bra pris. Jag fick fajtas rejält för och få den på auktion här i Karlstad. Skön och sitta i är den också.
Kramar
AnnaMaria

Njut av livets goda ting sa...

Hej
Verkligen fi fåtölj, den såg så härligt stor ut :) Bordet är lika fint det, hade jag plats så skulle den kunna trivas hemma hos mig :)
Ha en fin dag.
kram kram
Jessica

LantlivsAnette sa...

Ohhh så fin den är..hörrdu den där brickan skulle jag allt gärna vilja köpa av dig, säljer du den så är jag först i kö :)
Kraaam Anette

Jenny sa...

Vilken charmig gammal fåtölj!!

Kraam Jenny

mia sa...

hej Milly Garden!

Men vilken snygg bild, skulle vilja ha hela arrangemanget hi hi, mycket smakfullt och vackert, du har öga för detaljer du.

mvh Mia

Anonym sa...

Vilken fin bild. Charmigt sliten fåtölj.... men wow brickbordet bara älskar jag. Tack för en ljuvlig blogg som jag utan tvekan följer.

Ingela i Kristianstad