fredag 9 mars 2012

Borta bra men hemma Bäst!


Det är jag det.... trivs som allra bästa hemma i alla lägen... men visst är det trevligt att åka bort ibland och slippa alla vardags sysslor. Mat serverad vid bordet inte behöva ta reda på disk och så vidare.

Vi har haft flera mysiga dagar i huvudstaden... Sett oss om ätit gott. Blåsigt och kallt är det negativa annars toppenmysigt. Lite inköp blev det en fin blus till mamma och kläder åt flickorna. Leksaker från Biltema till Pappa...Fniss! Känner ni igen er?

Tyget har jag köpt på Stora varuhuset. Nu ska jag sy något av det här som ni ska få se i morgon om allt går som planerat. Känner för somriga färger nu särkilt efter några dagar i storstan. Med hem fick en stor bukett ranunkler följa dom köpten jag på Hötorget..älskar strosa runt där!

Ha en fin dag!
KRAM

6 kommentarer:

Lantliv i Norregård sa...

Hej!!

Det tyget stod jag & höll i sist vi var där:) Så fint!

Ha en bra Helg:)
Kram

Vintage House sa...

härligt fint tyg och visst är det alltid skönt att komma hem:)
önskar dig en skön och härlig helg
kram
sandra

annika sa...

Fint tyg! Undrar vad du ska använda det till?

annika

Tinas vita bo sa...

Tyget ser supervackert ut!!
Ska bli spännande att se vad du tänker sy av det... :)

ha en mysig helg
Kram Tina

LOPPISLIV sa...

Vilket vackert tyg, rosor sååå fint....påminner mig om mina Laura Ashley tapeter vi har i vårt sovrum. Ska bli spännande och se vad du syr för något av detta :-)
Ohhh vad mysigt det lät med en tur till huvudstaden, flera år sen jag var där nu, härligt att komma iväg lite och få miljöombyte, men borta bra men hemma bäst, visst är det så!! Ja ikväll tittar och hejjar vi på mellon, jag hejar på Loreen och Lisa Miskovsky, blir nog en riktig rysare tror jag :-))

Stor kraaaaam Paula

kråke sa...

Härligt att få komma iväg och härligt att få komma hem:)) underbart tyg:))

Ha en mysig helg..

Kram kråke