tisdag 10 april 2012

Äpplet faller inte långt ifrån trädet!


Ett uttryck som stämmer rätt bra. Den här boken har mina guldklimpar köpt på bokrean. Man för verkligen över sina intressen på barnen omedvetet.... men så är det ju Barn gör som vi gör inte som vi säger! Något för oss vuxna att påminna oss om ibland. Eller hur?

Tack alla snälla gulliga för era värmande hälsningar i förra inlägget..ni är guld värda!

KRAM


10 kommentarer:

Karin Lindström sa...

Tänk vad de snappar upp i alla fall. Det är ju toppen att de gillar att fixa också, då har du ju bra hjälp av dem framöver ;).

Vad ledsamt att höra om din mamma. Det är en tung tid när man är mitt i det. Man önskar ju att det inte skulle finnas sånt här "skit", men så är det ju tyvärr inte! Styrkekramar till er båda!

Karin

Anonym sa...

Hei!
Utrolig hav barn får med seg:) en fantastisk herlig kommode du har:)

Klem Merete

Johanna Stålros sa...

Så läcker bänken är! Kramar

No34 sa...

Så sant som det är sagt!! Har ju erfarenhet av det både av egna barnen och alla mina dagbarn som jag jobbat med i drygt 22 år!! Kram Kate

♥Gabriella ♥Hemma På Dunderbo♥ sa...

visst är det charmigt att barnen tycker som man själv till sllut med lite sidovägar så klart som så ska vara... ha det så nice!
kram gabriella

Photo by Maria sa...

Barnen lever ju med oss och blir "matade" med vad vi gillar, så konstigt är det ju inte att de börjar gilla samma som oss föräldrar i mångt och mycket.. Och det tycker jag är rätt kul.. Nu när min dotter är 18 så kan ju vi gå och kika på samma saker och shoppa tillsammans på ett annat sätt.. Kul!!

Kram Mia

Hagagård sa...

Vilken fin köpmannadisk!! Svårt att få tag i dag. Har förstått i bloggen att du är en Hälsinge"stinta" Är själv uppvuxen i Segersta mellan Bollnäs och Söderhamn.. Numera bosatt i Värmland..//Helen

kråke sa...

Hihi vad härligt:)) Underbar köpmannadisk:))

kram kråke

kråke sa...

Hihi vad härligt:)) Underbar köpmannadisk:))

kram kråke

STENLYCKA sa...

En snabb titt in till dig goa vän för att önska dig en fin helg.Är på språng denna fredagskväll. Hörs en annan dag!
Kram Raina