fredag 18 januari 2008

Idag tittar vi in i vårt kök!

Här har vi återanvänt det gamla. Vi har tagit upp väggar flyttat om skåpstommar samt byggt nya för att få till den genuina känslan. Som ni ser vurmar vi för den gamla stilen utan att för den skullen göra avkall på funktion.
Skafferiet i hörnet var en av mina köksdrömmar som jag kunnat förverkliga. Den rymmer massor med torrvaror och alla bra att ha maskiner som inte är allt för snygga att se på. Den lilla köks ön är en gammal verktygshurts som vi satt pärlspont,hjul och nya beslag samt bänkskiva på.
Såg i Spets&Snor Helenas blogg att hon målat en lika lampa som den som sitter över vårt köksbord i vitt. Tack för inspirationen Helena:) tror även vår lampa skall få sig ett bad i vitt.
Det gamla skåpet är en av mina favoriter, det är en del av en butiksinredning som förra ägaren lämnade efter sig, men inte i det här skicket förstås! Hon har sett den och kommenterat -kunde man göra det så här fin? Jag älskar skåp i alla dess former.
En tanke! kanske den gamla kaffekvarnen skull göra sig ännu bättre i vitt?

10 kommentarer:

me and alice sa...

Hej Milly!
Kul med ännu en ny bloggare. Är också nybörjare... Vilket fint hus ni bor i! Jättevackert, och vilken hall. Helt underbar. Ska bli kul att följa dig!
kram Susanne
ps. är det ok att jag länkar till dig...

me and alice sa...

Jag igen!
Nu såg jag att du heter Marina...
inte Milly.
kram igen

HannaH i Det stora grå huset sa...

Hej Marina!
Det är självklart att du kan länka till mig! Jag gör gärna detsamma , din blogg verkar spännande! Vilket hus du hade tagit kort på! Det stog att det var taget från erat fönster, alltså grannhuset då? Wow!
Har ni ett liknande hus , 12rum(!) såg jag att du skrivit. Jag blir hel-imponerad, det låter som en dröm! Ska bli så spännande att följa dig!
vi ses igen!
Kram Hanna

HannaH i Det stora grå huset sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
HannaH i Det stora grå huset sa...

ursäkta igen... Är dock osäker på kaffekvarnen... Har precis gjort bort mig med målning. Känn efter nooooga innan, gillar du den nu bör du nog fundera lite...För den blir aldrig densamma igen om du målar..nu får jag alla vita-inredare efter mig! ;-)

Änglahem sa...

Ååhh...en ny bloggare..vad skoj!
Vilket hus ni bor i!!!!*hakan hänger*. Underbart kök!! kul att ni verkligen håller fast vid stilen. Jag blir så förtvivlad när man ser äldre hus som renoverats i modern minimalism!!*tårar trillar*

Återkommer gärna hit igen.
Kram
Ulrika

Maria sa...

Hej Marina :)

Velkommen til blogg-verden, fra en der også selv er nybegynder.

Sikke er flot hus - med alle de rum kan jeg bare glæde mig til masser af billeder og inspirerende læsning her kan jeg regne ud (misundelig.. neeej da *S*)

Håber det er ok med dig at jeg legger din blogg til i min favoritliste !?

Klem Maria / Frøken Fryd

latara sa...

Hej!

Du får så gärna länka och jag länkar tillbaka till dig. Kan inte komma över vilket praktfullt hus ni har, det är sjukt vackert *svimmar* Pampigt!

Vilken tur att just ni bor där, med tanke på er utsökta smak ;-) Ska bli superkul att följa din blogg!

Kram, Karin

Under en vind sa...

Vilken underbart msyig blogg och ett fint hem!!! Välkommen in till mig Under en vind! maila på underenvind@telia.com så skickar jag en inbjudan!!! (jag har en låst blogg....., endast inbjudna har tilltäde...) Hoppas vi ses! Kram!

Anonym sa...

Hej Marina!
Vad kul att du har gjort en blogg med så fina bilder av ert vackra hem. Jag kan intyga att det är störtmysigt, då jag ibland är där o fikar med Marinas mamma Milly.
Kram LjusneLotta