torsdag 24 januari 2008

Ljusstaken är klar!

Hej, nu är ljusstaken klar den som jag visade tidigare, brun och trist! Tände den i kväll för att se det färdiga resultatet med snea charmiga hemstöpta ljus..inte stöpta av mig, men min flitiga mamma har i timmar jobbat med dom. Frågade min Micke -vad tycker du om ljusstaken? -blev den fin? han svarade den är fin men är det inte en adventsstake? -va näe inte advent då ska det väll vara 7-armar eller? jag inte vet jag? vad tycker ni är det mycket advent över den?
Måste passa på och visa er mera loppisfynd! En förståss "VIT" kudde stickad, visst är den bonnromantisk, tänk vilken händig dam som jobbat med den och jag fyndar den för ynka 25kr.
Två stycken fina örngott med spets så släta och fina med fint veckade band 60kr för båda. Dom har jag köpt åt min mamma. Har ni besökt Erikshjälpen? det är där jag gör mina fynd.
Man slår liksom två flugor i en smäll som man brukar säga...jag får utlopp för mitt köpbegär och pengarna går till behövande. Något jag rekomenderar.

Ha det bra!
Kram Marina

3 kommentarer:

me and alice sa...

Hej!
Vilka fina fynd du gjort!
Inte är det en adventsljusstake. Den kan du använda året om. Jag har en liknande. Använder den hela tiden...Kuddarna var också himla söta.
kram susanne

Jessan sa...

Ljusstaken blev jättefin! Absolut kan du använda den året om!Du har ett vackert hem!Kramar Jessan

Änglahem sa...

Håller helt med ovanstående talare, klart du kan ha den framme året om! Adventsljustake med levande ljus är ju faktiskt bara 4 ljus...

Fin kudde du fyndat!! Lite jobb bakom den ja...
Kuddvaren är ju så fina, synd att du kan behålla dom själv*tihi*

Kramar
Ulrika