torsdag 31 januari 2008

Vår lilla prinsessa snart 4månader!

Tänk vad tiden går fort! känns som lilla prinsessan nyss kommit till oss men ändå inte! för samtidigt tycker jag att hon funnits hos oss alltid! konstig känsla.... -för visst är det väll underbart med dom små liven? Denna söta vagga har vår lilla prinsessa snart vuxit ur och det börjar bli daggs för spjälsäng.. och Storasystrarna står på kö att få bädda ner nallarna i den. Den har varit så lämplig då min sambo och jag burit runt henne från rum till rum tills vi alla somnar sött i sovrummet.. Har förståss fyndat en spjälsäng på loppis! för ynka 80kr. ska måla den med vit grundfärg och slipa lite för att få den lite chabby chick.. Ni ska få se den när den blir klar...

Kram Marina

5 kommentarer:

Änglahem sa...

Visst är det en konstig tidskänsla med de små liven. Nu är ju mina flickor inte så små längre men känslan den finns kvar.

Vilken vacker vagga lilla prinsessan sover idå!! Men det kommer ju bli en god skönhetssömn i spjälsängen med när du fått den färdig. Ska bli kul att se.

Ha en go torsdag kväll!
Kram
Ulrika

latara sa...

Vilken underbar vagga! Jag hade en liknande när jag var barn men den försvann på villovägar när släktingar skulle "låna" och fanns inte kvar när jag själv fick barn, tyvärr. Om jag blev sur? Jo du... Grrrr. Barnen har sovit med oss, i vår säng, de första åren, men ändå, för syns skull hade det varit fint med en vacker, vit vagga.

Jag saknar bebistiden så fruktansvärt! Nu får jag se fram emot att bli mormor och farmor i stället ;-)

Kram!

HannaH i Det stora grå huset sa...

Ja, vilken fin vagga lilltjejen haft! Och visst går tiden fort, håller med dig exakt i det du skriver. Det känns lika för mig med min lilla 6 månaders pojk. Så gosigt med småttisar... Det går för fort.. Nu blir jag lite sentimental här!
Natti! Sköt om dig!
Kram Hanna

Mamma Millan sa...

Hej på dig Milly...en liten Milla här!!
Blir så avundssjuk på alla er med så vackra sekelskiftes hus!!

Vilken söt vagga o vilket fint vardagsrum!!! Säger bara wow!! men hur klarar du de vita sofforna med tte barn??? har själv 3 st, och det skulle aldrig gå!!
ha det gott!!

Jes/Vita villa vila sa...

Vad roligt att jag snubblade in här på din sida :) Såå mycket fint att titta på!!!

Vaggan är ju bara såå söt, ja spjälsängen med!

Tittar gärna in här igen!

Kram /Jes