söndag 27 januari 2008

Lantlig trädgårdsmöbel i jätteformat!

Efter en dag med slalom och korvgrillning, känner man sig rätt mör i kroppen, uppkrupen i soffan med en god kopp te och förståss datorn i knät... Tittande på en massa bilder ifrån senaste åren. Hittade en rolig bild ifrån Astrid Lindgrens värld i Vimmerby! Helt fantastisk ställe för hela familjen! inte minst för oss vuxna. Antar att många av er redan varit där! Kolla in denna fantstiska trädgårdsmöbel med mina flickor Madeleine & Mathilde sittande på soffan en solig sommardag. Inte utan att man längtar efter sommar och sol. Det som saknas är den rödrutiga duken, blommor, saften och dom nybakade kanelbullarna.

Önskar er en trevlig Söndag kväll
Kram Marina8 kommentarer:

Änglahem sa...

Ååhhh....sommar och sol!!!
Jag bara älskar Astrid Lindgrens Värld!!!!! Vi har varit där 2 ggr och jag försöker få med mig maken en 3:e gång, men det är svååårt. Får göra ett nytt försök i år med att övertala honom.
JA naturligtvis gillar Flickorna också ALV!!! Tre mot en...det är väl det som gäller?!!

Kramis
Ulrika

Anonym sa...

Men vilka möbler. Duken och bullar mm som skulle matcha det bordet skulle vart häftiga kan man tro.
kram Milly

Under en vind sa...

Visst är där mysigt!!! Har också bilder på barnen på just dessa möbler! Vi har varit där sommaren 04, 06 och 07. Första gången bodde vi i en stuga intill och gick i parken under två dagar. Jag åker gärna dit igen, och barnen också...sambon däremot kan bli svår att övertala! Han tycker också att där är mysigt, men att tre gånger räcker....
Ha det bäst, kram!

me and alice sa...

Hej Marina!
Hajade till när jag såg bilden...*fniss* Har inte varit på Astrid Lindgrens sommarland.
Vilken rolig bild!!
Visst längtar man till sommaren. Här har solen visat sig hela dagen! Äntligen...
kram Susanne

latara sa...

Vilken läcker bild på pyttebarn ;-) Vi hör till minoriteten barnfamiljer som INTE har besökt Astrid Lindgrens värld. Jag säger alltid att vi ska dit, men ännu har det inte blivit av. I sommar, kanske?

Spanande in ditt lilla men naggande goda badrum, eller toalettrum, och det är hur fint som helst. Skulle vara kul att se förebilder!

Kram!

HannaH i Det stora grå huset sa...

Vi har faktiskt inte varit där heller... Så jag måste fråga,; allvarligt talat är möblerna och huset så stora? Eller är det en manipulerad bild? Jag började genast kolla efter hur de skulle ha klättrat upp, och om det inte var farligt... ;-) Nu blir jag väl utskrattad efter detta. Men det får jag ta då..

Mysigt badrum ni har, lite större än vårat skulle jag tro, där kan man knappt vända sig.

Ha det så gott!
Kramar Hanna

HannaH i Det stora grå huset sa...

Enligt Gubben så är det inte en äkta bild. Nehej, då blev jag både lurad o utskrattad. Hi,hi!!!
Min naturliga hårfärg är.... Ja, du har gissat rätt! ;-)
Kram igen!

Milly sa...

Hej Hanna visst är bilden äkta möblerna är så stora huset och det andra också. Enligt mina barnbarn
så fick dom gå in genom mushålet för det är ju min favorit Nils Karlsson Pysslings hus. Nästa gång dom ska åka dit när Magda blivit lite större så ska jag mormor också följa med så det så. Man blir ju aldrig för stor för sagor sägs det ju.
kram Milly.