fredag 8 februari 2008

I dag visar jag lilla hallen!

Dom här pardörrarna har vi själva satt in! dom hittade vi liggande bredvid en container i skärgården. troligen suttit i ett sommarhus! Nu får dom förgylla vårt hus,se så fina dom blev efter renovering. Glaset fanns inte kvar så vi har ersatt det med säkert glas som inte våra barn kan krossa.
Tänkte visa er mitt senaste loppisfynd! spegel och bord! Var för ivriga att måla så jag glömde fota innan! klantigt av mig! Dom var bruna innan.... inte så tilltalande alls men jag tänkte "vitt"
Har blivit inspirerad av alla dekorerade speglar jag sett på era bloggar! Har hängt upp en dekorationstråd som jag sedan hängt lite olika saker på! Fotot är på mig som liten bebbe.
Har slipat både bordet och spegeln med sandpapper för att försöka få till den chabby chicka stilen. Ska byta lådans knopp till ett svart ringbeslag tror jag! vad tycker ni ?
Här ser ni spegeln och bordet!
Här ser ni att tapeterna är gula! har mycket gult i vårt hus som vi tapetserade 1999- nu känner jag inte alls för det gula. ska måla väggarna vita! längtar tills det blir av. Har en till spegel på gång som skall sitta över elementet på väggen rakt fram. ska visa er senare och lovar att ni ska få se förebilder på den.

Här är en till bild på pardörrarna innifrån. utanför dessa har vi trappan och den stora hallen! Nu ska jag ut i solskenet jippi..... det är dags att hämta hem mina tjejer ifrån skolan. Nu hoppas vi att helgen blir fin för här blir det utförsåkning och grillning.
Kram Marina

10 kommentarer:

Kristin sa...

Hej! Vilken härlig hall ni har! Ljus, luftig och med jättefina möbler!!!

Å, kan känna igen det där med gult... vi tapetserade hela övre hallen med halmgul tapet 2000 - idag undrar jag varför! Men nu har vi bestämt oss för att måla över den i någon bruten vit nyans, bara det blir lite mer färdigt med vår utbyggnad (dvs längre framåt sommaren).

Ha en skön helg!

LantlivsAnette sa...

Nämen hallå där !! nu har jag hittat hit !!
Wow vad fint ni har det..jag skrattar lite här för mig själv..vi flyttade också till vårt hus 1999, och då skulle allt vara gult och creme...gissa om jag har mycket måleri jobb framför mig..jag har målat trappräcket sista varvet idag..vitt så klart !!
Men det är myyyycket kvar att måla ännu...
Kram Anette

MiaMaria sa...

Men så fint ni har det!
Och par dörrarna är ju underbara.
Hittar du ett par till hör av dig jag behöver det tll min paviljong...jag letar och letar....

Och vad fint bordet och spegeln är har också köpt en massa speglar som ska fräscas upp.

Om jag läste rätt så har ni ETT jättestort hus...vad härligt!

Ha´en skön helg!
Miamaria

"Kul att du tittade in"

Trines Hus og Hage sa...

Hei!
Her tror jeg aldri jeg har vært før, men det ser ut til å være en fantastisk blogg. Så nydelig dør!!! Tenk at dere fant den og reddet den fra å bli kastet! Og så utrolig fine som de dørene var. Og speilen og bordet var også helt topp. For noen kupp! Ser ut til at dere også bruker en del blank maling på lister og dører i hjemmet. Det er lekkert. Vi gjør det samme.
Kommer gjerne igjen! Dokkehuset ble også lekkert. Ha en fin helg! Trine

Huset på toppen sa...

Hei
Takk for koselig hilsen på bloggen min,Trevelig hall dere har.
Dørene er kjempefine,og møblene,vilket kupp!!!

Ha en fin helg!

Marja Kristiina sa...

Vilken hall - underbart vacker och ljus!!

Handledvärmare blev jag också kär i! Dom är från Jeanne D'Arc Living.

White Season sa...

Vad ljust och fint! Vilken härlig hall... fina bilder att titta på! Ha en jätteskön helg, Kram Malin

Änglahem sa...

Vilken härlig hall! Pardörrar hittade i en cointainer?!! mycket bra blev det!!
Hallbordet och spegeln ser ju att vara gjorda för just den hallbiten, perfekt!!

Hoppas helgen varit bra!

Kram
Ulrika

Solsjö - Under en vind sa...

Jösses, här sitter jag och bara gapar! Vilken mysig hall med vackra dörrar och fina detaljer!! Å vilket dockskåp ni gjorde till döttrarna! Det är ju helt perfekt!!!
Tror minsann att jag msåte kika en runda till....

Hoppas att helgen varit toppen! Kram!

Philura sa...

Åh, vilka dörrar. Letat länge eftar pardörrar. Men alla har varit för dyra för min plånbok. Ett par hittade jag faktiskt men det var 35-40 mil bort. Sambon VÄGRADE åka dit, kan jag inte alls förstå?!?!