fredag 19 december 2008

Lucka nr:19 Klappat och klart!

Nu tror jag äntligen att det är klappat och klart hos oss! alla klappar utom två är inslagna... dom har Gubben fått i uppgift att fixa kartonger till hm...har inte sett till någon kartong ännu!! Ser ni Bruse som står där luggsliten och hjulbent..den stackarn har varit med om många jular han!
I år är det ekologisk paketinslagning som gäller hos oss! jag är ingen fanatiker av eko men tycker det är så fint med det grova naturpappret med enkla pappersnören i vitt och rött och gärna ett lackat sigill på! Såg på morgon tv igår och fnissade för mig själv när min omoderna paketinslagning faktiskt är årets trend..vipps så är man modern till på kuppen! För er som undrar var man köper gråpapper eller som vissa säger omslagspapper. Kika in till er närmaste pappersgrossist det blir både billigt och och snyggt och dessutom är du trendig i år..nästa år är det väll något annat som gäller!! Men inte för oss bloggare!


Ha nu en trevlig Fredag!
Kram Marina

6 kommentarer:

Marina sa...

Jättefina paket. Jag gillar också när de ser ut så där emn till de mindre kusinerna blev de tändå tomtepapper och nallar o sånt.
Ha en mysig kväll! Kram!

Kerstin sa...

Nydelige bilder av flotte pakker.

Syns det er veldig pent med gråpapir.

Ønsker deg en fin fredag=)
Klem Kerstin

Viola sa...

Använder detta papper som inslagningspapper till butikens paket, håller med dig tycker om detta lite grova papperstruktur.Dina ser ju så fina ut med röda snören och dessutom lack, ha en skön helg, kram

C´est la vie sa...

Vad kul då är jag med trendig. Har i flera år slagit in i dessa "bruna" papper och med snören till eller bomullsspetsar. Så vackra paket ni gjort. Jag har inte ens börjat, fnissar lite nervöst... Lite trist men min syster med famil har bestämt att vi itne ska byta julklappar i år, bara till barnen... GLÖM. jag älskar slå in paket o att ge bort små ting, så är det bara! :)
GOD JUL snart....
kram Lina

Malin/Vita hjärtan sa...

Hej Marina!
Jättefina paket. Jag brukar köpa brunt papper från IKEA + vita papperssnören.
Hoppas du har en skön helg!
Kram Malin

LantlivsAnette sa...

Jättefina paket,,så där gammeldags och fint..jag har också lackat mina paket i år...
Ha nu en skön fjärde advents helg
Kraam Anette
P.s Vilken tur att du räddade de där gamla garage portarna...spännande att få se dom sen...