lördag 20 december 2008

Lucka nr:20 Farfar har snickrat docksäng!

Hej, måste bara visa dessa söta små! Voffsen heter Sita, hon är världens snällaste och goaste hund...lungn som ett gosedjur. Roligaste av allt är att iblad när hon är hos oss brukar hon lägga sig bland barnens gosedjur.. man ser henne inte! Vi letar henne och hon ligger där och tittar på oss med söta små ögon!
Farfar har snickrat en docksäng åt Magda som hon ska få i julklapp. Han har gjort varsin åt flickorna nu är det Magdas tur att få en alldeles egen. Sita fick äran att provligga så att vi säkert vet att den funkar!

Här städas det för fullt! Gubben och barnen är på julfest! det är lugnast så!
Kram Marina


9 kommentarer:

Anki sa...

Hej Marina!
Vad är det för ras på hunden? Är såå lik min hund, nu är du det iof en blandis, men mest en Cotton de Tulear, men även pudel och tax.
Vilka fina bilder du lägger ut, jag tycker det är så kul att titta in till dej en ggn om dagen och kolla vad du lagt ut för spännande.
God Jul & Gott Nytt År
kram
Anki

Viola sa...

Vilken liten goding, precis lagom bäddd till henne, hoppas nu att städningen är klar och att du får njuta utav go glögg, här ska förberedas födelsedagsmiddag för ikväll, hej och hå i vår familj har vi åtskilliga släktkalas denna månad, kunde ju varit bra om vi lyckats spridit ut dom ,kram

Kristin sa...

Ahhhh, vilka sötingar både sängen och hunden alltså! Vår labrador far fram som en virvelvind. Om man inte lägger märke till henne är man nog både döv och blind... men hon älskar att lägga sig på M:s filtar jag har lite överallt. Och så ligger hon där med samma blick som din lilla voffsing... lurigt!

kram och ha en bra jul!!!!

Kerstin sa...

Oj så fin dokkeseng... eller hundeseng..??

Håper du får en fin lørdagskveld0)

klem Kerstin

Malin/Vita hjärtan sa...

Hej!
Är det en Chinese Powder Puff ? en sån vovve har jag =) Han älskar att sova där det är gosigt.
Kram kram Malin

milly Garden sa...

Hej Anki,
Sita är Cotton de Tulear.. väldens lugnaste hund och alldeles vit och lurrvig och så tappar hon ingen päls så det är jättebra ras för alergiker!

Kram Marina

My Lovely Things sa...

åh så mysigt vovven har det i docksängen..va kul att alla barnen har en sån docksäng nu..min farfar snickrade en vagga illgrön målade han den..oj vad jag och mina dockor gungade i den..

Underbara inlägg från ditt vackra hem du visar..
kram anna

Ullis/Leva på landet sa...

Tack för alla underbara bilder du visar varje dag. Här har det också städats men här fick gubben och ungarna hjälpa till. Nu är jag äntligen ledig så då blir det kanske lite bloggande igen.

Ha en bra helg!
Kram Ullis

Anki sa...

Hej!
Ja jag kunde nästan tro det. Ser nästan på pricken ut som min, men då är det ju lite ettrig tax i min så världens lugnaste kan nog inte jag skryta med om att min är, men mysig är han. Han lossar päls våran, men inte alls mycket.
God Jul
kram
Anki