fredag 5 december 2008

Lucka nr:5I kökssoffan har jag kuddar med gammla påslakan med röda border på....riktiga hemvävda. Tack svärfar! här passar dom jättebra! Röda äpplen är ett återkommande julpynt hos mig i år...tycker det är så fint med lite röda detaljer... det hör vår jul till... Adventstaken ser nog olika ut varje år hos oss.. i år har jag ställt vita blockljus på silverbricka laggt en krans på och knytit snören med små nummerlappar på varje ljus. Vi eldar ljus varje dag ibland flera ggr per dag..så då passar det med rejäla ljus i staken´.
Då har vi rendan avverkat en arbetsvecka/skolvecka i december månad....det är ju ruskigt hur fort tiden går!! tänk nästa vecka är det Lucia! så himmla mysigt att det infaller på en Lördag i år när alla är hemma och lediga.

Trevlig Fredag!
Kram Marina

7 kommentarer:

Liza i pepparkakshuset sa...

Jättefint!

Ha en mysig helg
Kram Liza

Malin/Vita hjärtan sa...

Hej Marina!
Nu har jag hittat hit =) Du hade besök av Sofi och Eva i fredags eller hur och sen var dom hemma hos mig på lördagen. Gud vad fint du har det hemma, så där fint har inte jag =)
Jättevackert adventsarrangemang!
Hoppas du har en trevlig andra advent!
Kramar Malin

Viola sa...

Vad blogger krånglar idag, har sänt men frå inte upp min kommentar, så tar vi en repris då...ett härligt vackert lantligt kök döljde sig bakom femman, ha en skön helg, kram

Ullis/Leva på landet sa...

Gillar din idé med luckor varje dag på bloggen. Får komma ihåg det till nästa jul om jag fortfarande håller på. Så fint det blev i er hall. Härligt med allt vitt.

Ha en bra helg!
Kram Ullis

Frida sa...

Vilka stämningsfulla bilder du visar. Längtar efter lite snö. Ert kök är så mysigt håller med om att röda detaljer hör julen till.
Hoppas du får en trevlig adventshelg!
Kram Frida

Anettes hus sa...

Sååå koselige bilder! Du har det så fiiint! Kjempe-fine adventslys:)

Klem Anette

Malin/Vita hjärtan sa...

Gomorron!
Inga bilder än, men jag väntar också med spänning =)
Håller med om det där med ljuset, svårt nu när det är så mörkt.
Sen om dom säljer det så får man säkert vänta 1 år till på att det ev publiceras =)
Kram Malin