söndag 7 mars 2010

Husets finaste dörrar!

Vi hade en underbar dag ute igår..solen sken hela dagen och vi var ute hela dagen. Grillade hamburgare och njöt av livet, tog långa promenader och med hem fick kvistar av olika sorter följa! Här i min loppisfyndade mastodant apoteksflaska har jag några kvistar, den står på golvet här i hallen.....
Den här hallen tapetserade vi i en gul epoktapet som vi då tyckte så mycket om, nu njuter jag av den lugna atmosfär som den här hallen ger i det enkla vita med några få detaljer...mycket mer i min smak.....
Pardörrarna är nog en av dom saker vi är mest nöjda med i vårt hus! Dom här dörrarna hittade vi vid en återvinnigsplats för många herrans år sen, som den hamster jag är så släpades dom hem i vätan på att "nån gång kanske vi får användning för dom" och det fick vi när vi tog oss an det här huset som kostat oss myket svett och hårt arbete.......men som vi tycker lönat sig flera gånger om...Ljuset som dom släpper in och den karaktär som dessa gamla dörrar ger är svår att få i nya! Saker som är perfekt känns så dött.... är väll lite knäpp kanske med det är verkligen så jag känner.
Vill önska er skön dag!
kram Marina

7 kommentarer:

ANETTESHUS.COM sa...

Sååå vakkert, Marina!! De doble dørene er så fiiine!!

Ha en fortsatt fin dag!

Klem klem
Anette:)

p.s. jeg har sendt deg en mail;)

Anonym sa...

Ohh en sån härlig och rofylld atmosfär det verkar vara i er hall.... Vilken härlig dag ni verkar ha haft, själv tillbringade vi en hel dag i en sporthall, ja ja det kommer nog fler soliga, lediga dagar.

Ha en bra Söndag
Kram Pernillaoustrafe

LenaS sa...

Åh ni har det så fint och så harmoniskt!
Ha en fin kväll vännen!
Kramis/LenaS

The Secret Garden sa...

Jättefina dörrar!
Jag är också så där, känner att en del saker är "bra att ha-saker". Som kanske kommer till användning framöver. Och ofta blir det så! :)

Ha det gott!

Vintage House sa...

oj oj oj vilken underbar ljus och härlig hall ni har..
flaskan helt fantastisk..
ha en mysig söndagskväll
kram
sandra

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Åh så fina pardörrar, så fint med ljuset som kommer in. Jag gillar din vita hall. Hur man än ändrar så vinner vitt i längden. Och det var en stor och fin flaska, snyggt med kvistarna.
Ha det gott
Kramar
AnnaMaria

Lantmusen sa...

Vilket fint hus ni verkar ha! Dörrarna är underbara. Önskar dig en trevlig helg!