fredag 12 mars 2010

Sportlovsvecka!

En riktig utevecka full av aktiviteter har det blivit på barnes sportlov och vädret har varit superduper...I Järvsöbacken fick vi en härlig dag med utförsåkning.....så kul! Magda 2,5år provade utförsåkning för första gången....riktigt duktig och roligt tycker hon det var.Järvzoo i hälsingland är verkligen ett toppenställe att besöka. Massor av djur som naturligt finns i våra svenska skogar.... det är ju så häftigt att dessa djur faktiskt finns runt om kring oss och vi ser dom inte! inte så offta i varejfall.... ganska ruggigt igentligen för dom är gigantiskt stora. Vi övernattade inne i parken med vargarna utanför vårt fönster...det är verkligen en utflyckt jag rekomenderar. Bara till att gå ut och titta på djuren när som helt under dygnet. Barnen var över sig att förtjusning och hängde i fönstren och tittade på vargar mest hela tiden(Argar som Magda kallade dom)Så häfftigt för vargarna ylade så håret reste sig.... kika in på deras hemsida: http://www.jarvzoo.se/ där har ni ett utflycktstipps som passar gammal som ung!

Ha nu en trevlig Helg!

Kram Marina

6 kommentarer:

Vintage House sa...

Låter som en toppenvecka:)
Ha nu en fantastisk helg med en masa mys!
kram
sandra

Creamy White sa...

Hi Marina, Wow, just love the pictures and the place you are with the kids is so similar to one we have here in the Canadian Rockies, at Jasper National Park. I love to go there...Thanks for sharing!
Have a lovely weekend,
Li

emilias gömmor... sa...

Ja dom små är så himla duktiga på att lära sig snabbt! Vi var i Sälen denna veckan. Lillkusinen som är 5 år var med oss. Hon hade aldrig stått på ett par skidor förr, men under dagen kom hon farandes hur gallant som helst i backarna!

Kram Mimmi

LenaS sa...

Åh vad mysigt ni haft det!
Ha en finfin dag!
Kramis/LenaS

Mitt hvite hus sa...

Så hyggelig uke dere har hatt... masse oplevelser..

god helg.
klem Kerstin

Ullis/Leva på landet sa...

Låter ju helmysigt. har inte varit dit, men våra kompisar har varit det och de sa att det var toppen. här var ju barnen sjuka på sitt sportlov, så det blev inga aktiviteter.

Ha en fortsatt bra helg!
Kram Ullis