fredag 16 april 2010

En liten trädgård!

Vi har en liten trädgård och ett jättestort hus....inte helt fel om man inte vill ha allt för mycket jobb med den...just nu består den av en leråker som saknar,gångar,gräs och den röda tråden som vi söker......som tur är har tekniken gått framåt och ni...alla underbara bloggare finns och bjuder på massor av inspiration......det fullkomligt snurrar i huvudet över allt fint man ser, ska vi ha stenplattor eller grusgångar....stort eller litet trädgårdsland. Hur många bärbuskar ja..ni vet säkert..alla dessa frågor och funderingar! Kul och spännade men lite skrajsigt ändå....bra blir det säkert och utan arbete blir vi inte... för timmarna kommer rulla iväg som alltid....snart är det höst vart tog hela långa sommaren vägen...hua börjar man bli gammal, tänka så! Inte jag då men alla andra i min omgivning..Fniss!
Är riktigt kär i murgröna som är så vackert när den klättrar och lummar till det....tyvärr tror jag inte att den trivs i vår zon 3.
Vill man ha en antik känsla i sin trädgård får den inte vara för perfekt...där har jag en nöt att knäcka vad det gäller Gubben min som gärna vill ha det rakt och perfekt!!!! Jag som älskar min vita slitna avskavda trädgårdsgrupp, i mångas ögon färdig för tippen...men ser ni den går jag inte på!

I helgen blir det pyssel med trädgården!
Kram Marina

8 kommentarer:

LenaS sa...

Ja och jag som ingen trädgård har, har fått en superlängtan efter en egen efter att ha kikat i andras bloggar ;o)
Ha en finfin helg!
Kramis/LenaS

Tee of Dragonfly Cottage sa...

For en hage!!! Nydelig, rett og slett... HELT nydelig!!! *drømme seg vekk*

Millas hem sa...

Hej!

Jag var på tippen häromdagen och såg till min fasa att någon slängt en gammal avskavd träutemöbel där! Jag har visserligen en, men jag hade gärna haft fler!

Tänk att någon kan slänga något så vackert! Det är för mig ett under!=)

Ha en fin helg!

Kram

Modern Country sa...

Hei Marina, håper din uke var bra!
Ja så var det Fredag, det er herlig :) Jeg sitter selv og titter ut av vinduet og lurer på hva jeg skal gjøre ute i dag. Som du, drømmer jeg ofte også om min egen hage som jeg selv kan ordne inn som jeg vil. Nå leier vi jo 1. etg i ett hus og deler hagen. Jeg kjenner meg så godt igjen i det du skriver. Jeg elsker også det røffe ville, mens min mann vil ha det minimalistisk og ordnet. Men jeg tror forresten mange menn vil ha det sånn. Lekkert praktisk, minimalt med arbeide, de vil nok heller grille og spise en god biff, haha :)) Riktig Inspirerende bilder, ååh som jeg elsker hager med stier og små rom. Spennende..

Ha nå en riktig trivelig helg, vi håper på sol!!

God klem
Aina

Vintage House sa...

Vilka ljuvliga bilder:)
vi har ett stort hus och en stor trädgård och jag som inte ens gillar trädgårdsarbete men det är roligt att titta runt hos alla och se allt vackert..
kram och en ljuvlig helg
sandra

Mara sa...

Hi dear Marina! just popped by you to say happy week end!!!
Hugs!
Mara

Loppisliv sa...

Hej Marina! Jag är också och grejar hej vilt i trädgården nu, vi har inte heller så stor tomt, men precis lagom när det gäller att försöka hålla den i ordning :-) Jag vill ha lite mer lummigt och blommigt nu mot innan då jag bara ville ha det lättskött och naket, nu planerar jag rosor, magnolia träd och buskar, sitter med näsan i trädgårdsböcker varje dag och hämtar inspiration. Underbara bilder du bjuder på, gillar också det lite engelska inte så perfekta, vintage garden...hihi. Du får visa oss sen vad du hittar på i din trädgård. Kramis Paula

Ullis/Leva på landet sa...

Vår trädgård skulle också behövas fixas till, men vi får väl se vad det blir av det. Hoppas att du får till det i din så att du blir nöjd.

Ha en fortsatt bra helg!
Kram Ullis