onsdag 5 september 2012

Hittade Min ljusplåt Här !

 
Hittade den här fina bilden hos Kristin Fägersköld..... Hon tippsar om en trevlig Butik i Visby med fina produkter i vackra förpackningar. Hon nämner även min Millyplåt. Kika in i bloggen:  I MITT PARADIS och se hennes vackra bilder och inspirerande blogg.

                                                                       KRAM
 

8 kommentarer:

Frida sa...

Så fint!
Kram Frida

Anonym sa...

Herlig:)
Klem Merete

Kristin sa...

Hej Marina, ja det är klart jag nämner din fina produkt!!!! :-) Kul att du hittade mitt inlägg. Hade tänkt maila och säga att jag länkade till dig men du hann före. Kram på dig, "snart" får jag ju även plocka fram granarna!!!!

Lantliv i Norregård sa...

Vad roligt Marina:))
Härligt med ett inlägg från Dig!!

Varm kram Malin

Designe sa...

ÅH va fint att ha den i badrummet så där! Ja den har nog många användningsområden! Härligt att se ett inlägg hos dig igen! Kram :)

Frida sa...

Tack för din hälsning !
Då förstår jag att du har det extra tufft nu. Man behöver tid att återhämta sig när man har förlorat någon så nära. Finns det ingen chans att du kan få bli sjukskriven ett tag? Men jag förstår att det inte är lätt när du har ett nytt jobb. Men hoppas att du hittar dig själv igen även om det tar tid när man har förlorat någon som står en nära, jag vet, jag har också varit med om det. Det får ta den tid det tar. För mig har det tagit flera år. Man får ta vara på varje dag man har med sina nära och kära.
Ta hand om dig!
Styrkekramar från mig.

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Men Marina, så lessamt. Läste ditt förra inlägg och jag beklagar sorgen. Förstår så väl vilken hemsk tid du haft, stackars er allihop. Kroppen tar ju stryk av att man är så lessen, så vila mycket och var väldigt rädd om dig.
♥ kram
AnnaMaria

Mrs. Sutton sa...

It looks absolutely gorgeous! To even have 4 peaches grown from my own tree would be a delight! I love your raised beds, I've been wanting to create some in my own garden for ages, but haven't had the confidence yet to get started!
A lovely blog, delighted to have found you, and I look forward to looking back at your past adventures!
Best wishes from England,
Paula x